Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
;
;
[/url]

oby tak było 
tylko tam się krępowała... wiem to na pewno, bo trochę kaszlała i w grudniu sporo byłam z nią w domu, no i okres świąteczny i wtedy kupa jest codziennie
rano, tak sama z siebie bez płaczu czy innych takich...
a jak chodzi do przedszkola teraz i wraca i oczywiście kupy nie było, proszę ją i do wieczora jest kupa
rano jeszcze jej daję duphalac 2-3 ml bo troche się boje że jednak zatrzymuje te kupe w przedszkolu na te parę godzin, ale mam nadzieję, że i z tego niedługo wyjdziemy
Mam koleżanki, ktorych dzieci chcialy pieluche tylko na kupe- i szczerze?
Zakladaj i ciesz sie.
;
Aha, madziauk, naucz Karola wypinać pupę do wycierania;) Na stojąco to chyba nie da rady tak dobrze wytrzeć. M jak zrobi kupę, to od razu tyłek wypina (opiera się na rękach). Wystarczyło jej raz pokazać. I jeśli nie lubi papieru, to przecież możesz stosować nadal chustki, tylko ich nie powinno się do toalety wrzucać.
Madziauk, ja bym poczekala. moja corka odpieluchowana na siusiu w weiku 2 lat(w dzien, w nocy moze z m-c pozniej), na kupe miala zakladana pieluche
). takze ja bym narazie pieiluche zakladala,bo jak zacznie wstrzymywac,to potem moga byc problemy.
No widzicie ale co.zrobić kiedy dziecko odpieluchowane nie daje sobie założyć pieluchy za żadne skarby żeby kupę w nią zrobić?
A co to prawdziwe zaparcia, to przez chwilę tylko mogłam się przekonać, jak w tym roku Natalia się nabawiła konkretnego podrażnienia po twardszym stolcu. Zaczęły się cyrki ze wstrzymywaniem, błędne koło.
Migg właśnie mi się wydaje , że wstrzymywanie kupy jest początkiem drogi do zaparć nawykowyh.
Madziauk, a nie możesz wycierać mu pupy chusteczkami nawilżanymi, skoro z nimi nie ma problemu?
;
;