Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
nie ma żywej choinki (nie cierpię ubierać :P )
a to? macie pomysl na zlozenie serwetek?serwetki w gwiazdę betlejemską
chyba dziś jeszcze zrobię a propos sniegu to maly instruktaz dla cierpliwych
ojjj żywa to by u mnie szybko padła.jestem ciepłolubna i przy 22°C marznę kocham zywe choink
Hyde 28 stopni to pomyłka jakaś jak dla mnie. U nas panuje w granicach 21-22 max. Do więcej nie dopuszczam. Poza tym jak rozpalić kominek to okna automatycznie uchylam.
mimo, że nie jestem aktywna tutaj na wątku, to skrycie podczytywałam i skorzystałam z porad, inspiracji i zakochałam się w kulach
a mi sie własnie woda zagotowała w centralnym i mam 26° Oooo! 28 stopni to pomyłka jakaś jak dla mnie.
ja mam salon malutki,ok 24m2,totlnie zagospodarowany,nie ma miejsca na choinkę.no i roczne dziecko do choinki to jak pięść do nosa chociaz gigantycznego salonu nie mamy, 27m2)
fajny sposób,brałam go pod uwagę ale z papierowych serwetek nie ma takiego efektu chyba ja serwetki będę w choinkę składać. O tak.
ja serwetki będę w choinkę składać
fajny sposób,brałam go pod uwagę ale z papierowych serwetek nie ma takiego efektu chyba
idealnie wpasują się w sterczące kable przy suficie, które mają być kiedyś na lampę w salonie
Frag ale masz materialowe czy udalo ci sie kupic papierowe barwione dwustronnie? ja szukalam srebrnych lub czerwonych dwustronnych i niestety nie znalazlam. Stwierdzilam ze chyba od razu na talerzyku prezencik poloze dla kazdego bo ta gwiazda betlejemska w srebrnym kolorze nie wyglada wg mnie atrakcyjnie