Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
I jeszcze ten nieszczęsny gen ;) Jak dziecko ma niebieską żyłkę na nosie, dziurkę nad pośladkami i naczyniaki to na bank ma mutację. Muśnięcie anioła, dotyk bociana i inne srutu tutu ;)
Coś takiego znalazłam - Autyzm a inne zaburzenia genetyczne.
Dziewczyby a spotykałyście się z info, że borelioza i koimfekcje wywołują zaburzenia takie same jak autyzm i często diagnoza dot.autyzmu czy nawet aspergera jest blednie postawiona?
Hyde, a jakiez to zaburzenia powoduje borelioza, co niby wyglada jak autyzm.
tak, olej konopny bardzo wspomaga i to nie tylko w spektrum
zaczyna się od 2% i stopniowo się buduje dawkę zaczynając od jednej kropli, po tygodniu 2, i tak stopniowo. Potem zmiana %.
Ale tez rozumiem, ze tonacy brzytwy sie chwyta
5%-owy jest popularny, ale 2%-owy już ciężko znaleźć. I gdzie można zobaczyć jakiejś oficjalne dawkowanie?
Mnie by zależało przede wszystkim na ewentualnym wyciszeniu i zmniejszeniu autoagresji, bo mamy prawie codziennie "psychiatryk"
mnie by bylo szkoda kasy.
chcę najpierw zrobić zapis eeg
Ja się zapisałam na eeg z Fryckiem - termin w połowie stycznia. Chciałam zrobić badanie w domu, ale niestety nie przyjadą do nas - musimy jechać do pracowni. Ciekawe czy mi tam uśnie....
Do mieszkania nie, ale do hotelu jeżdżą?
Mnie jakaś miągwa przez telefon powiedziała tylko, że mają łóżko w pracowni i można dziecko położyć. Kuźwa, na bank mi nie uśnie. I jeszcze ponoć to całe ustrojstwo zakładają przed spaniem, żeby uchwycić też moment zasypiania. Nie widzę tego - będzie zdzierał to z głowy...
usypiana byla w nosidle
Obe,kazde ma żyłkę na nosie czy naczyniaka?
Z badaniem słuchu nie pomogę- Wojtek zawsze był skupiony i zainteresowany...