Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A jak patrze na kolezanki ktore maja lat 30kilka i ida do pierwszej pracy to mnie to czasem smieszy bo za minimalna nie beda pracowac bo przeciez to powazne kobiety, tylko z zerowym doswiadczeniem zawodowym.
ciesze się, że mogłam sama wychowywać dzieci przez te pierwsze lata ich życia, nie oddawać ich pod opiekę dziadków czy żłobka
Za to boję się, że ta kampania będzie mnie dotyczyć kiedyś odnośnie kolejnych pociech..
A ja żałuję, że tak późno "dojrzałam" do macierzyństwa.
ie sądzę jednak, żeby taka kampania wpłynęła wtedy na zmianę mojego stanowiska w tej sprawie
Zwłaszcza, że większość osób o swoich problemach z płodnością nie opowiada wszem i wobec, a niejedni na spotkankach rodzinnych będą teraz słyszeć "no widzisz, ociągasz się, a później będziesz płakać, jak ta w tv".
Efiaa, ale ta kampania jasno wskazuje adresata. Kobiety , ktire z powodu kariery i pędu ciagle za czyms NIE ZDAZYLY.
Płodność z wiekiem spada
Bo chyba nie powiecie, ze nie znacie osob, dla których dziecko to taki punkt do odhaczenia w terminarzu.
która rzekomo z powodu kariery znalazła dla swojego dziecka opiekunkę, u której ten dzieciak mieszka od poniedziałku do piątku
Hydro, ale przeciez teraz głośno jest o poznańskim przedszkolu, gdzie mozna zostawic dzieci na noc z czego rodzice ochoczo korzystają nie tylko w podbramkowych sytuacjach.
bardzo łatwo wam przychodzi ocenianie. nie zawsze wszystko jest takie czarno-biale, ze wyrodni dorobkiewicze.
nie zawsze wszystko jest takie czarno-biale