Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dokladnie, tak trzeba zrobic. Wczesniej widzialam to w samych pozytywach.Teraz to juz sama nie wiem...
ło matko..to trzeba było aż forum żeby ci oczy otworzyć?przecież to podstawa planowania czegokolwiek. nie tylko wyjazdu za granicę..szczerze? z tego co czytam wyrastasz mi na niedojrzałą osóbkę której wydaje się że wszystki rozumy pozjadała. sorry..musiałam napisac co myślę. a teraz możesz na mnie wilki napuścić coby mnie rozszarpały.
Kobieto daj juz spokoj,uczepilas sie mnie jak rzep.Na kazdym watku kiedy sie wypowiem ciagle cos Ci nie pasuje...Nie chce mi sie z Toba rozmawiac na tematy,ktore nie dotycza moich pytan, czy tak to trudno zrozumiec?....Co problemy hormonalne?czy zwyczajna zgryzliwosc nie pozwala Ci przemilczec...Wyjazd jest dla mnie powaznym tematem i chce sie na ten temat jak najwiecej dowiedziec i nie chce mi sie gadac o pierdolach...Jak masz cos do napisania na temat to pisz a jak nie to,rozumiesz...
Właśnie po to są w samochodach kamery, żeby nie było możliwe przymykanie oczu, ani oblewanie za byle co, a nie po to by nagrac wręczanie łapówki... Poza tym zawsze można tak się przygotowac do egzaminu, zeby pojechac bezbłędnie
Nie mialam jeszcze egzaminu wiec osoboscie nie doswiadczylam tego i nie zamierzam napewno zaplacic
[/quote][quote=Migotka721]RoxyEwa, na zdjęciach, które wklejałaś widoczne są samochody z logo "panas". Z tego, co widać na stronie firmy ani Ty ani mąż nie jesteście jej właścicielami, więc coś tu mocno kręcisz... Tylko po co????
Niby mozna..Ja akurat nie mam sobie jesli chodzi o jazde nic do zarzucenia tak smao przepisy.Skonczylam kurs teraz tylko WORD. Tylko wiadomo czlowiek idzie zdenerwowany i moze zrobic banalna i glupote i po ptakach...Dlatego pytalam jak to jest za granica z tym...
Ewa, ale jak można liczyc, że ktoś będzie przymykał oko na błędy podczas egzaminu? Za kierownicą ważne jest też, zeby na tyle panowac nad stresem, zeby nie popełniac błędów i nie stanowic zagrożenia na drodze. Sądzę, że w każdym państwie egzamin jest traktowany tak samo serio.
:))))))) coś nie masz chyba zbyt rzetelnych informacji na temat....
Źle lub nie do końca dobrze.A może Ty wyolbrzymiasz? Na wszystko masz dwie próby. Jest taki punkt jak obsługa techniczna samochodu czy coś w ten deseń i faktycznie jeśli będziesz co chwilę zapominac o wciśnięciu sprzęgła przy zmianie biegów to będzie to podstawa do tego, żeby Cię oblac. Jeśli zdarzy Ci się to raz to nie jest to podstawa do zakończenia egzaminu.
ja bym nie byla taka pewna, ze w uk jest o wiele lepiej
wlasnie to mnie wkurza, ze polacy bedacy za granica mowia tylko o pozytywach, negatywy nie istnieja
ciao :). pisze do was z wloch ... we wloszech moze nie ma pand, pajakow i psow w akwariach ale za to peeeelno tu obcokrajowcow (afryka) ktorzy na sam widok przyprawiaja mnie o gesia skorke... nie jestem rasistka
poza tym przyzwyczailam sie do wloskiego zycia :)
osiadlam tu na dobre ( chyba tak jak ty :):)