Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Czy któraś z "eeeeuujących" napisze mi szczerze czy słyszała o tej incjatywnie kiedy była czytana w sejmie poprzedniej kadencji?!Słyszała? czytała? widziała?
a może zamiast "eee" jakieś argumenty sensowne??? Bo "eeee" to można wszędzie sobie wkleić...
Czy któraś z "eeeeuujących" napisze mi szczerze czy słyszała o tej incjatywnie kiedy była czytana w sejmie poprzedniej kadencji?!Słyszała? czytała? widziała?
Założe się że nie, jak pisałam wyżej szumu robią khmmm "środowiska lewicowe" (żebym nie wyszła na agresywną) , bo nie mają swoich ludzi w sejmie i się zwyczajnie boją...ruszcie głowami...
To fakt, ze to.nie wina dziecka. Moze wystarczylo by wieksze wsparcie, edukacja dopisane do aktualnej ustawy
Tak, z tego co przejzalam to glownie o ten gwalt chodzi.
brawo elfiko , własnie czekałam aż pojawi się słowo wytrych "pedofilia"
Nielegalna aborcja w Polsce wygląda tak, że w takim malym miescie praktycznie kazdy wie albo latwo moze się dowiedziec kto robi i za ile. Robią lekarze ginekolodzy poloznicy w swoich sterylnych prywatnych gabinetach, więc to "podziemie" to przypuszczam raczej dobry standard.
Skoro jest tyle par, to czemu tyle dzieci latami tkwi w domach dziecka, szpitalach, domach opieki?
Na rehab. pewnie nie starczy, ale na jedzenie i opierunek owszem.
ja się tylko wtrace jako matka adoptowanego dziecka. - W domach dziecka itd. tkwia dzieci siłą odebrane patologii, te które nie mają uregulowanej sytuacji prawnej. Dzieci z gwałtu ida z reguły do tzw zrzeczenia i trafiają do adopcji tak jak moja córka w wieku 6 tygodni. Te dzieci nie tkwia w DD.
że z trzydziestu dzieci zostalo raptem kilkoro, bo większosc pojechala do swoich rodzicow czy dziadków.