Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
W sprawie IV I napro powiem, ze obserwuje kilka kart z ciazami traktowanymi jako 'cuda', poniewaz rzekomo przyszle mamy,w opinii ginow zajmujacych sie procedura IV, nigdy nimi zostac nie mialy.
Uwierz mi, że gdybym wiedziała nosząc pod sercem Dawidka, że on będzie "inny", z cała pewnością bym go urodziła. Byłabym wielka optymistką, że jakoś się ułoży, że dam sobie radę, że oboje będziemy szczęśliwi...
Dlaczego powielasz kłamstwa?
- być może oznacza to, że będzie rejestracja ciąż i postępowanie karne w każdym przypadku stwierdzonej ciąży niezakończonej urodzeniem żywego dziecka
- być może oznacza to też postępowania i śledztwa w przypadku kobiet wyjeżdżających za granicę w celu dokonania legalnej aborcji (w tej chwili nie jest to zabronione)
- na pewno jeszcze większe zdumienie Zachodu i krytyka pod adresem Polski
[quote=zupazgryzoni] ani zmiażdżenie TK, ani 500+, ani inwigilacja, ani obsadzenie całego kraju działaczami partyjnymi, ani zawłaszczenie publicznych mediów -
Aborcja po polsku - tu o podziemiu, o którym chciałoby się nie pamiętać...
Ja to przeczytałam w tym co napisałaś i to jest kłamstwo
Kto zna prawdziwe działanie spirali? Rzadko kto. Prawdziwe działanie tabletek anty i całej hormonalnej anty? To samo, chociaż jest opisane w mylący sposób na ulotce.
W projekcie ustawy człowiek poczęty zaczyna się jeszcze przed ciążą - w jajowodzie
Czy one są powszechnie uświadamiane przez użytkowniczki tych metod?
W projekcie ustawy człowiek poczęty zaczyna się jeszcze przed ciążą - w jajowodzie
Głupie sformułowanie.
Ale idąc tym tropem to ciąża (stan) ważniejsza jest czy człowiek, ten poczęty w jajowodzie?
Co do kłamstw:
4 Kłamstwa o ustawie Stop Aborcji
Czy one są powszechnie uświadamiane przez użytkowniczki tych metod? Doskonale wiemy, że nie.
może być postawiona przed sądem i za każdym razem zostanie uznana winną (
Jest jeszcze cos takiego jak domniemanie niewinnosci w polskiej procedurze karnej;)
Głupie, bo nie ma przecież ciąży bez tego człowieka.
Te "kilka komórek" to przecież ludzki zarodek, człowiek na wczesnym etapie rozwoju. Nie ma na to wpływu czy do zagnieżdżenia dojdzie czy nie.
One czyli kto?
One czyli użytkowniczki anty hormonalnej i spiral.