Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

mi neonatolog mowila ze lepszym wyjsciem niz termometr jest jednak czopek glicerynowy, nie pamietam juz dlaczego i czy u wszystki maluszkow czy tylko w przypadku Krzysiowym. jaka herbatke jej dawalas? mi polecili PLANTEX na w razie czego, podalam i pomoglo az za bardzo nawet ;)

Starzeję się chyba coraz bardziej :D

a w sumie to kurcze czemu cycole tak nie puszczaja jak ja laktatorem chce odciagnac an zapas tylko zawsze w nocy???

] A jakie uśmiechy i sylaby nam już wychodzą "agu" aka" kchi" i wiele innych ... no i pieluszki już PAMPERSA [decyduję się na tą firmę dlatego, że są chłonniejsze, kupki nie przeciekają [nawet mega jak chłopaki sadzą hihihi] i są w mega packach a to dla mnie ważne] mamy 3. Acha zapomnialabym o kląskaniu (głośne uderzanie języczkiem o podniebienie) !! Zdecydowałam się na szczepienie normalne [zwykłe] a to już tuż tuż bo w przyszłym tygodniu. Zauważyłam, że Chłopaki zaczynają pomalutku łapać rzeczy w rączki czasem im to nie wychodzi, no ale to przecież początki !! Fotki innym razem bo nie mam czasu - pozdrawiam Was bardzo serdecznie i ściskam - cmook
Duzo zdrowka zycze !