Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
więc lepiej na jelitka cukru nie dawać, lepiej same owocki, ja daję z bobowity (wspieram lokalny rynek) teraz w rossmanie jest fajna promocja z kartą rossnę że jak kupisz jeden to drugi 50% gratis
,

Mała przymierza się ostro do raczkowania. Powiedzcie mi, czy zauważyłyście u swoich malców ruchy biodrami w górę i dół?
potem nie mogla zasnac, choc byla b. zmeczona, przewracala oczami, w koncu padla tuląc pieluszkę... Zobaczymy jak bedzie wygladala nastepna kupka, mam nadzieje, ze bedzie juz normalna... Ale jedno wiem: olać dobre wychowanie, atmosfere swiat, żaluje, ze chcialam byc "grzeczna" synowa, bo jestem i chce byc przede wszystkim matka! Nastepnym razem jak beda probowali cos jej podac wg wlasnego uznania, odpowiem, ze ja decyduje co i kiedy moze jesc. Wiem, ze ma doswiadczenie w kwestii wychowywania dzieci, wychowala swojego syna, za co dziekuje, bo dzis jest moim mezem, ale decydowanie nt mojego dziecka nie jest jej zadaniem.

Wyniki tego samego dnia w internecie lub do odbioru u nich. Nas teraz też czekam morfologia i idę bez żadnego stresu