Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Dzisiaj naniosę na te siatki wieczorem mam nadzieje,ze uda mi się wyslac.Jednej dziewczyny tutaj coreczka miała tez mega silna zoltaczke,dostawala luminal (może się ujawni i opowie),caly czas karmila tylko piersią.nie wiewm czy o mnie chodzi ale moja z silną żółtaczką była wyłącznie na piersi.nawet glukoze kazali dawac a mała nie chciała.
i zaufania do natury.zwierzaki nie dają mm a potrafią wykarmić potomstwo.sory za porównanie ale my też ssaki jak i one

Cytrynko waży niewiele ponad 7000, dziś wieczorem ją zważę, ostatnio było 7,15. Przy wyjściu ze szpitala miała 3000 (ur. 3320).
Bardzo zwolniła z przyrostem i jakoś się to zbiegło z glutenem który podaję od 1,5 mca.

). I wychodzi tak,ze :
obiadek zazwyczaj zjada 2/3 takiego małego słoiczka
) , potem cycuś, po południu owocek lub owocogurt, a po kąpieli kaszka na moim mleczku, cycuś i przeważnie odlatuje przy nim ok. 20. W nocy budzi się na karmienie przeważnie raz, czasami po 2, czasami po 4 dopiero. A kaszkę glutenową dodaję do bezglutenowej wieczorem. Przedwczoraj byłam zakręcona jakaś i zrobiłam mu całą glutenową, ale nic mu nie było, zresztą lada dzień kończymy ekspozycję.
Piszę chyba, bo nie wiem, czy w ogóle spacerów, czy wózka, już nie wiem co robić. Ostatnio wychodzę z nim usypiając go przed wyjściem, po cichutku odkładam do wózka i wychodzimy, niestety jak obudzi się na spacerze to mamy max 10 minut na powrót, bo po tym czasie załącza taką syrenę, że aż mnie się chce płakać, aż się zanosi, tak płacze. Nie wiem już co robić, grzechotki nie pomagają, albo jeśli tak to tylko na chwilkę, smoczka nie toleruje, jedyna opcja - wziąć go na ręce. Wtedy przestaje płakać momentalnie.