Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Ciekawa jestem tego reklamowanego Calgelu.
My uzywalismy calgelu i się sprawdzal. Tylko,ze moje corki az tak mocno i boleśnie nie zabkowaly
Wydaje mi się, że to jeszcze nie ząbki, co jeszcze może być przyczyną?
W zasadzie najbardziej mnie martwi,że w ogóle rączek nie wyciąga do zabawek..nie wiem kiedy on z tym zaskoczy...
Na macie leży płasko jak to określiła kiedyś Teorka jak " żaba rozjechana przez stado tirów" W zasadzie najbardziej mnie martwi,że w ogóle rączek nie wyciąga do zabawek..nie wiem kiedy on z tym zaskoczy...moja była idento!
Zabawkę trzyma , ale włożoną jej do rączki.Generalnie zachowuje się właśnie jak Kamilka. Na płasko po kilku minutach drze się, na brzuszku potrafi uleżeć nawet sporo ale chyba z nudów zaczyna znów się drzeć .Jeżeli chodzi o brzuszek to w sumie był od poczatku dość silny i szybko zaczął dzwigac główkę i trzymać mocno i ja głupia się nabrałam,że ruszy z rozwojem też szybko a tu zonk
Jak mówiłam dałaś mi nadzieję, że już niedługo coś się zadzieje..Z twoich postów Uś widzę też podobieństwo apropo's spania bo też 30 min i finito
.Z twoich postów Uś widzę też podobieństwo apropo's spania bo też 30 min i finitooj Haniu podobne egzemplarze mamy

Musiałam się pożalić bo kurcze biegam z nim od maty do leżaczka do karuzeli i tak wkołko..nic go nie interesuje, jeśli już to na chwilkę..I tak mi dzien za dniem mija a ja na nic innego poza tym bieganiem nie mam czasu
No nic , zatem czekam...
Ile np. manny podajecie dziennie do zupek? Heeelp :)
ale na dworze też chce choćby pod paszki