Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja niestety teściowej już nie mam, a moi rodzice, aż wstyd się przyznać, jeszcze nie byli u Bastka, choć mieszkają jakieś 3km od nas
Mają już podchowane wnuki i widocznie tym maleńkim nie są zainteresowani
To przykre, ale cóż... życie jest brutalne
Muszę więc polegać na sobie i moim mężu, ale przynajmniej nikt mi nie prawi kazań jak mam własne dziecko wychowywać
czyli są też plusy takiego stanu rzeczy 

kurcze maly mial chyba po to badanie na extra sprzecie dajacym 100% pewnosci zeby go juz tutaj nie caigac zwlaszcza ze ten sprzet u nas daje tylko 30 gora 40%… wsciekla jestem i musze cos pokombinowac… jak sie wkurze to do nfz’eyu zadzwonie i bede sie klocila… szkoda mi z Krzysia co miesiac krecika robic…
ale chyba przestanę
wiadomo jesli dziecko nie ma tendencji kolkowych to mozna jesc wszystko. Przy corce dokladnie tak mialam - nic sobie nie odmawialam i niczego nie ograniczalam. teraz przy Krzysiu w sumie co raz wiecej produktow wprowadzam (wczoraj nawet lisc kapuchy z golabka zjadlam) ale skoro lekarze mowia ze na jelita to jest niezdrowe to przezyje i te produkty na ktore szczegolnie mi uwage kazali zwrocic calkowicie eliminuje.
ja ogolnie sie juz przy malej duzo interesowalam roznymi aspektami dot. niemowlat a przy Krzysiu nie mialam wyjscia tylko MUSIALAM sie nauczyc jak pewnych rzeczy unikac i stad mam przynajmniej sytuacje ze zapobiegam zamiast leczyc. Krzys oprocz zestawu lekow na anemie nic innego nie otrzymuje bo po prsotu nie musi