Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Rano przed kaszą, potem do drzemki (tu już tak nie za dużo bo jest po kaszy), a do wieczora to parę razy ale raczej w ramach napoju...może to już czas??Ale ona taka malutka mi się wydaje
Na noc (kolacja) i w nocy je około 3-4 razy zależy ile razy się przebudzi...
.jak z ikam z pola widzenia to już leci za mna i placze. a już w ogole pogorszylo się jak zaczela chodzic do przedszkola,nie poznaje własnego dziecka.
może jeszcze jej się odwidzi i wróci częściej do cycka?
ale przetrwałyśmy dzięki cyckowi 

[/url]
[/url]karmiłam na leżąco więc znowu nie dała się odłożyć a jak się udało było super ale zaczęłam zasypiać przy karmieniu i w ten sposób mnie sterroryzowała tak że jak usnęłam w jednej pozycji to broń Boże by odsunąć się na 2 cm bo od razu przebudzenie bo cucuś jej zniknął i musiała mieć okład z cycusia na twarzy

ale mi się udaje troszkę odsunąć i zmienić pozycję, ale to rano jak już jej nie odkładam czasami... W nocy też z nią zasypiam, ale jak się przebudzam po ok 1-2 godzinach to ją odkładam do kołyski i jest ok, choć czasem się przebudza i biorę ją zpowrotem
I tak jest za każdym razem. jak płacze a nie chce cyca to chce spać! Przynajmniej to rozszyfrowałam
Ale dlaczego nie zasypia przy cycu jak Kacper kiedyś? On to normalnie bez cyca nie zasnął!!! A Magda odwrotnie. W nocy jedynie sobie ciumka. Nie wiem... A może to chwilowe...?
a w wypisie ze szpitala mam napisane (to samo było u Kacpra), żeby właśnie brać DHA.

Jakie mleko uzywacie?
Bilia mnie się wydaje, ze ona dalej ma kolki- przynajmniej z Twojego opisu tak to wyglada.

,

;
;
;
;Dziewczyny a ja mam pytanie odnośnie miodu. Otóż planuję na święta upiec pierniczki i do nich idzie 1/4 szklanki miodu, chciałabym aby mały zjadł chociaż jednego :)
Ale gdzieś czytałam że takim maluchom nie powinno się dawać miodu :
[/url]
[/url]