Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

ale bez powodu bym Dziecku mm nie podawała...
Mała się moim mlekiem nie najadała, płakała, pakowała rączki do buzi, ssała piersi strasznie łapczywie i denerwowała się, jak już nic nie leciało.

Będzie dobrze
Pomoże :)
u nas przeszło jak Młoda całkiem wyzdrowiała, a u was ile to trwa????
oby tendencja w górę się utrzymała bo osiwieję
taka byłam dumna, że my bezsmokowe. No ale już zdzierżyć nie mogłam tego ssania kciuka. Po prostu chciała ssać kciuka, nie pomagała pierś oferowana za każdym razem (nie chciała i wrzeszczała), zabawki (odwracała się i ssała kciuka), nie była śpiąca bo ssała kciuka tuż po obudzeniu, a także przez sen (okropne to było). Wytargałam więc z szafki karton z próbkami ze szkoły rodzenia i dałam jej smoka Lovi, myślałam że i tak nie będzie chciała, ale o dziwo od razu wiedziała co i jak.
[/url]
[/url]nie pomagała pierś oferowana za każdym razem (nie chciała i wrzeszczała)
może ta faza nie potrwa długo i smoczek zaspokoi jej potrzeby.
co kolwiek żeby odwrócić uwagę, ona się zapominała, otwierała paszcze i zapomniała. Może daj jej telefon do zabawy
albo puść jakiś teledysk z piosenkami dla dzieci. Otworzy buźkę dasz jej obiadek i znowu zasmakuje. Jak nie ruszy jeszcze przez dwa dni to bym uderzyła do doradcy laktacyjnej jak masz w zasięgu najlepiej takiej, która też na żywieniu się zna. Wiem, że to nerwówka ale w końcu zapomi

Dii, no to żeś z suwakiem trafiła!!
I będzie służył do zasypiania albo jak nie będę mogła jej na bieżąco kciuka wyjmować przez zajęcie domowe

Dzisiaj np. dostała do snu, jak już cyca nie chciała i płakała. Tylko przysnęła i jej zabrałam. Ale często jest tak, że ona wcale go nie chce. Wręcz wypluwa się krzywi. Choć bardziej jej pasuje ten z wyprawki od lekarza (darmowy) lovi 0-3
a ten co kupiłam za 30 dychy już gorzej!

Teraz dostaje tylko do spania i w dzien jak go nie widzi to jest ok. wcale go nie szuka ale jak tylko zobaczy to raczki wyciaga i podaza w jego kierunku. Traktuje go troche jak ukochana zabawke, wklada go sobie jedna reka, raz pociagnie i wyciaga druga. Tylko do spania trzyma go w buzi dluzej choc rozne kombinacje tez odchodza. Denerwuje mnie to strasznie ale bez niego nie usnie i juz. Nawet jak w nocy zacznie plakac to jak ja wyciagne z lozeczka to oczy ma zamkniete a buzie juz otwiera zeby jej dac smoka:) a jak nie dostanie to wrzask okropny:(- jakbym o moim czytala.. w nocy reka szukal jak wariat smoczka i ogolnie kocha go miloscia wielka... chyba nawet bardziej jak mnie:D

smaruje sudokremem,alantnem (ale wiadomix-nie wciskam do pochwy kremu tylko na wierzchu) no i zastanawiam sie nad clotrimazolem bo mi zawsze pomaga
uś moją jak moczprzy zębach tam odparza
[/url]
[/url]