Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Magda odkazacie rece za kazdym razem????
Cytuj Oooo :) Eeee :( Zgłoś do moderacji permalink
Kasiakuzniki, ja Malej zakladam czopki, jesli nie robi kupki dluzej niz dwa dni i sie meczy.
Co na katar dla niemowląt? Coś oprócz wody morskiej ,mleka .. ktoś kiedyś pisał o otrivinie?
Mam pytanie do mam dziewczynek. Dzisiaj zauwazylam u Zuzi (6 mc) na pampersie kremowy sluz. Czy powinnam isc do lekarza czy jest to fizjologia? Miala ktoras z Was taka sytuacje? Troche sie martwie :/ Dodam, ze caly czas kp.
Heheheh te skoki kurde blaszka !
Hug też nie lepszy [btw on zaczyna ten skok, co Wasze dzieciaki kończą].
Leży to to uśmiechnięte, gaworzące i nagle podkówka na buziaku miliard i taki strasznie żałosny płacz
Ale taki, że aż serce rozdziera.
Odezwę się do niego a ten banan zaś na ryjku.
I za chwilę znowu podkowa.
Rolerkoster
Czym można inhalowac przy katarze procz soli fizjologicznej ?można dodać krople z olbas?
Od tygodnia mała miala kilka krostek na buzi, ale od 2 dni jest ich coraz więcej… Wczoraj środowiskowa powiedziała, że mam się nie martwić bo to normalne u tak malych dzieci, ale ich przyrost zaczyna mnie martwić…Czy to moze być związane z moja dietą?
Żadnego olbasu i innych olejków eterycznych
To teraz cię zaskoczę i spadniesz z krzesła...
Monia, ale Hydro pisała raczej o niemowlakach. Twój syna ma już prawie 4 lata :)
I co, zrobiłaś tak, jak poleciła doktor?
I w życiu bym olbasu nie użyła, nawet na starszym dziecku.
My stosowaliśmy Mugga
Mery posikalam Ziajką, jest rewelacyjna i nie śmierdzi.
Ola, dla mnie to wygląda jak trądzik niemowlęcy - Zosia miała identyczne krostki.
Pediatra zapisał kwas borowy (najlepiej wpłynie): bierzesz strzykawkę 2 cm sześcienne i zapodajesz 1 cm wody podwójnie przegotowanej i 1 cm kwasu borowego - takim gotowym roztworem wycierasz małej buzię co wieczór po kąpieli aż do ustąpienia zmian skórnych. Doskonale pomaga a sposób dość stary i sprawdzony .