Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Chociaż dzisiaj Hug wziął Ikeowskie krzesło i popychajac je przed sobą przeszedł cały salon.

Agnike mój Hug spał w wieku Lilki jakieś trzy razy po 1,5-2 godziny

hehe
E mój Hug też prędko nie ruszy. Bo on też sam nie ustoi ani sekundy. A jak go chce pod paszki prowadzić to kleka. I nie pójdzie, dupa wołowa

Wspinała się na moje udo, przekręciła na bok, odepchnęła rączką i siup!
Do tego zjada już ładnie kanapeczki, jest taki bardziej świadomy (nie wiem jak to określić). Ale nie mówi jeszcze mama. Tata to gada w kółko, ale nie na tatę. Nie pamiętam w sumie kiedy Maksio zaczął mówić mama. Ale On to w ogóle zaczął szybko mówić, choć sądzę, że w ty wieku jeszcze też mama nie mówił.

Blackberry czy Twoja Ola zasypia sama?
, ale w ciągu dnia starałam się karmić po obudzeniu, a nie przed drzemką. A na noc przez jakieś pierwsze 2 miesiące karmiłam z pół godziny przed kąpielą, żeby była w kąpieli spokojna i nie głodna. Dopiero potem już przerzuciłam się na karmienie po kąpaniu.
Serio, serio.
No i mnie też nakręca.

Z końcem miesiąca mamy zacząć ja uczyć zasypiania samej pod okiem trenerki snu...
serio?? przeciez Amelka jest jeszcze malutka, cieszcie sie tym czasem ktory minie bezpowrotnie, zapeniam Cie ze wkrotce bedzie to tylko mile wspomnienie, Moj Starszak ma juz 4 lata, Boze kiedy to minelo, szybciej niz sie wydaje. Ludzie tak gonia zeby bylo wieksze, zeby bylo starsze, bardziej samodzielne, do czego tak sie spieszyc nie po to mamy dzieci zeby "daly nam swiety spokoj".

) i głaskam, śpiewam itp. Ale nie noszę.

Moja coreczka ze 2 razy od urodzenia sama zasnela, w sensie bez bujania, szumienia do uszka. Smoczka zadnego nie chce, nie podawalam jej w pierwszych tyg., obawialam sie o laktacje. Teraz troche zaluje, bo byloby to sporym ulatwieniem szczegolnie przy nocnym usypianiu maluszka i starszaka.