Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
;
Znaczy to tak szybko sie dzialo, ze dokladnie nie wiem- moj starszak rok temu mlodszego z wozka wywalil, wiec wiem co czujesz :(

[/url]
[/url]
Chyba za czesto sam sie dwojka nie zajmuje, co? Jak mojemu mezowi starsza corka z lozka spadla jak miala pol roku i walnela glowa o parkiet to jak jechalismy do szpitala tez sie martwilam ze powiedza ze nieupilnowna ale nikt nic nie powiedzial. A to ze spadnie z lozka latwiej przewidziec niz to ze Twoj synek na malego stanie. Bez jaj, musialabys ich chyba w roznych pokojach trzymac i nie dopuszczac starszego zeby miec pewnosc ze nic sie nie stanie. Mam nadzeje ze u Was ok. Daj znac
I tak myślę, czy na prawdę nie mogę wychodzić na żadne spacery, skoro niby zdrowy jest?
potrafię z premedytacją wyjść na zakupy i nie odbierać telefonu.
. Kiedyś miałam taką akcję, że poszłam zapisać małego do przychodni, on z małym czekał w samochodzie, milion papierów do podpisania, a ten mi dzwoni, że mam przychodzić bo mały ryczy, pewnie głodny... Skończyłam z tym, zeszłam na dół do nich, a ten jak zaczął się na mnie wydzierać na tym parkingu, że jak on dzwoni, to mam rzucić wszystko i biec do niego, a nie młody aż siny sie robi od płaczu, ostatecznie udało mu się małego uspokoić, ale swoje nawyzywać musiał.
, gdyż młodszy jest tak wymagający, że ja nawet za przeproszeniem srać z nim na rękach muszę i oczywiście awantury, że czemu nie posprzątane, skoro z ... leżę cały dzień.

co do tej kobiety, to powiem tylko
. Na niego to nie działa, "chcesz się zamienić?", zawsze mi odpowiadał, to chodź się zamienimy, ale Ty idziesz do mojej pracy (jest mechanikiem samochodowym).
że Bóg do czegoś nam dał mózg i mam zacząć go używać.
to by dostał w zęby od razu!

, może wtedy by zrozumiał.
No bez jaj.
aż chętnie bym mu powiedziała co o jego podejściu myślę.

;