Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
już od 2 tygodni, kurczę łudzę się, że to jakiś skok i "naprawi się". jak ja mogłam przy starszej narzekać, jak ona spała po 2-3 godziny? :/
Dzis mielismy pierwsza wizyte u pediatry ktora stwierdzila u Zosi maly refluks. Czy powinnam zaczac sie martwic?
A jakieś żelazo w kroplami na receptę?
- moj usiadl po 8 miesiacu. że sześciomiesięczny maluch siedzi.
Moi obaj sami siadali z czworakow po skonczonym 6miesiacu. Dzieci sa rozne.
prawie na samej piersi
Elfika maluch w południe dostaje jeden raz butelkę mm, poza tym pierś.
- bo moze chce i czuje taka potrzebe?? Ja z perspektywy czasu np zaluje ze ow butli nie uczylam od poczatku yyy, a po co?
yyy, a po co?
P.S. Sobota matki z dwojgiem dzieci: 15:00 - właśnie dopijam kawę zrobioną o 6:20.
- no moja znajoma taka.. zobaczylam ja jak jej maly mial 8 miesiecy a ona wklesla jak anorektyczna i jak wygldzona z afryki :P a poznalam niedawno dziewczyne, z 6 miesiecznym dzieckiem. cala ciaze cwiczyla na silowni.
6 miesieczne dziecko i szesciopak na brzuchu. zero grama tluszczu. nigdzie. wszedzie miesnie. dobra, nie widzialam jej wczesniej, 6 miesiecy to ciagle nie 6 tygodni, ale jestem w stanie sobie wyobrazic, ze ona od razu po porodzie miala krate na brzuchu
- "goń" sie :P mnie tam jezszcze wyglad czy cos to t nie rusza, bo sama po II ciazy wygladam lepiej jak pzred pierwsza;-P