Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
- a noooo.... fajnie sie ma babka ale coz... jedni maja jedni nie ;) A ze ma pieniądze? No kurcze- dziewczyny- sama na nie zapracowala! Kto Wam broni?
sama na nie zapracowala!
jakie z nich są pasożyty, bo żyją za kasę mężów;)
Marion, no pogodz się ze jesteś gruba, zazdroscisz kasy i urody i masz z tym problem ;)
Beznadziejne jest dla mnie to,ze się mówi,ze to jest sztuczne, bo PRAWDZIWA kobieta tak nie wygląda.
i jeszcze jak ona ma czelność mieć pieniądze i niańki? Oczywiście pieniądze męża, bo bez niego byłaby nikim.
Pamiętam jak swego czasu cerise po 3 porodzie wrzuciła swoje zdjęcie- wyglądała jakby nigdy nie rodziła...
Jakie tu achy i ochy padały...
ale np Mucha czy Chylińska pięknie pokazały, że można być znikając w domu z dzieckiem.... i chyba tego tu najbardziej tego brakuje. dziecka na pierwszym miejscu
Pediatra, młoda matka dwójki dzieci mówiła ze stale pokarmy podaje się już po 4 miesiącu a alergie czasem się leczy mm. No i dziecko powinno się odstawić pomiędzy 1 a 2 rokiem życia. Oraz że nie podobał jej się widok matki która na szpitalnym oddziale karmila piersią 4 letnie dziecko.
O, taki poziom wiedzy lekarzy i taki przekaz idzie w świat.
To jakiś przewrót o 180 stopni?:)
w ogóle nie czuję w związku z tym uwiązania, dlatego przepraszam Dziewczyny [Rumba] ale ponieważ stałam się ortodoxem nie znajdziecie u mnie zrozumienia co do podawania mm przy KP, zwłaszcza, że można pokarm odciągnąć...
przy starszej byłam pierwszoligową wyrodną matką z krótką piłką
Ja zaś czasem spotykam się z tekstem "za dlugo kp" "ile będziesz jeszcze spać z dzieckiem"
macie jakieś sprawdzone środki na ząbkowanie?
Były próby spania osobno i nawet z powodzeniem, ale on tak często choruje, że ja wole z nim spać.
Ja z żadną nie spałam, od początku we własnym łóżeczku
Ale może jeszcze mu się odmieni, kto wie.