Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja ją karmię, odkładam do łóżeczka, włączam nieśmiertelną (po siostrze) pozytywkę z projektorem, patrzy, słucha i w 60% zasypia, w 40% po kilku minutach zaczyna marudzić, trzeba wziąć, polulać na rękach i zasypia.

co prawda zasypiała przy cycu ale najpóźniej 20 była już w łóżeczku i 8 h ciurkiem spała. potem przenosiny do łóżka naszego i spanie do 9-10...

Dziewczyny jak usypiacie/usypualyscie miesięczne dzieci? U nas w dzień nie ma problemu z zasypianiem a przychodzi wieczór i usypianie trwa do 2godzin- a no mialam podobnie, najedony odlozony do lozeczka, glaskany, siedzialam przy nim, nucilam cos i ni cholery - a ten sie darl prze okropnie.. Po 1,5 miesiaca wrzucilam do wozka i bujalam i usypial do 10 minut, jak wyrosl z wozka to zaczal zasypiac na cycu.. Ni kija nie chcial usnac sam :/.. no ale jak to niektorzy twierdza.. nauczylam to mam, widac trzeba bylo chyba zostawiac az sie wydrze i zasnie

i jak mąż ostatnio wyjechał to miałam problem jak uśpić starszą kiedy niemowlę nie schodzi z rąk. Był moment, że mały był w nosidele a ja chodziłam po pokoju i czytałam. Ale to nie zdało egzaminu bo starsza nie mogła się skupić, chciała żeby się z nią położyć a młody pomimo tego, że spokojny to jednak noszenie ponad 7kg dziecka nawet w nosidele przekracza możliwości mojego kręgosłupa. Do tego jak się córa wyśpi w pdkolu to wieczorem zanim zaśnie mija godzina... Dzisiaj to ja pierwsza zasnęłam 

Hmm a czy są tu starsze dzieci, które trzeba jeszcze usypiać?
Ale nie przeszkadza nam to
[/url
[/url]

;
;
;
;W piątek Fryderyk kończy 10 miesięcy i się nawet nie zapowiada na jakiś ząbek.

;
;
;
;

No przy Twoim cycu Daria, to kusi ich niemiłosiernie raczej
Czyli moje 70 zł za 45 min. fizjoterpaii (u Krysi akurat) to całkiem niezła stawka?

Ona zawsze była raczej krok z tyłu od dzieci w jej wieku, gdzie część 8-9 miesięcznych już wstawała, ale przed roczkiem jednak zdążyła się spionizować.
;
;
;
;