Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

a jesli idzie o Tosie to kladz ja jak najwiecej na brzuszek, tyle ze nie na twardym czyli na przewijaku ale np na kolderce a najlepiej na swoim brzuszku. masuj ja po brzuszku ciepla dlonia z odrobina oliwki oraz rob masaz nozkami (kolanka do brzuszka i wtedy okrezne ruchy rob) u nas odpukac nie mamy problemow brzuszkowych ale jesli by to u was to byly koleczki to wydaje mi sie ze powinnas zaczac pic plantex np lub kupic malej espimisam espiticon lub infacol.
Aniu a powiedz jadasz chleb pełnoziarnisty?
A co do bolącego brzusia Tosi, to ja moich chłopaków jak podejrzewałam, że coś je męczy kładłam na swoim i M brzuszku i zasypiały od razu w głęboki sen - spróbuj może Maleńkiej też pomoże 

zdróweczka na kolejne miesiące !!

Częściej obsikują mamę jak tylko kładzione są na ręczniczku - taka mała fontanienka wtedy działa hihihi

potutkają troszkę i jak oczka zamkną to już smok jest wypluty 

) ale Kubę karmiłam ponad rok a Gabi ponad 2 lata. przy Gabi położna ze szpitala powiedziała że marne szanse - coś tam źle ukształtowane brodawki i małe sutki, poza tym przy takich małych piersiach - nic jej nie powiedziałam ale byłam zła - 2 dzieci mnie wyciumkało a ona mi takie teksty... Teraz nie biorę pod uwagę innej opcji jak tylko cycy - z lenistwa i kasy 

], ale jak zaszłam w ciąże to z rozmiaru 75B zrobił się 75D - i teraz M też jest zadowolony hihihi - ubolewam nad tym, że nie karmię i, że troszku mnie zaatakowały rozstępy - trudno ...