Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Doły się zdarzają. Wiem coś o tym
ja byłam stymulowana clo i tez pęcherzyków się narobiło aż 12 i żaden nie pękł :( a brzuch miałam gigantyczny. To dopiero było. Strach, leżenie i modlenie się żeby nic się nie stało. Uwierz mi że wszystko będzie ok. Zobaczysz. Poza tym po co chcesz czekać na wizytę tak długo? Ja to dla świętego własnego spokoju poszłabym teraz na dniach do gina niech sprawdzi czy coś tam urosło czy nie. Mnie ginka bardzo fajnie przepowiedziała na takim usg kiedy pęknie i pęcherzyk, który oczywiście wcześniej znalazła i naprawdę dodaje to wiele spokoju. Ja bym nie czekała kolejnego miesiąca tylko poszła teraz
Ale to ja... a wiecie że ja narwana jestem 
testy pięknie wyszły. Szczyt śluzu był. Szczyt szyjki był! Jajniki bolały! Co ty byś jeszcze chciała hę??
I zwróć uwagę u siebie w 2 cyklu kiedy ci te testy zaczęły wychodzić! Dopiero ok 20dc. Teraz jesteś na początku i już byś owu chciała. Powoli babiszonie!!! Heheh bardziej narwana jesteś ode mnie :P
i mierzyłam tempkę. Może u ciebie też coś się tam zakłóca i tego skoku właściwego tak nie widać? Pomyśl nad tym :) Ja mierzyłam tempkę o 6 rano. Obudziłam się, zmierzyłam i spałam dalej :) do wszystkiego da się przyzwyczaić :) Także kochana! Zastanów się nad zmianą metody, ew. wyeliminuj badanie szyjki, żeby niczego nie zakłócać na początku
a jak coś to do gina się umów na obserwacje. BĘDZIE DOBRZE!!!
Napiszcie mi proszę jak wygląda to badanie? Ja myślałam, że co najwyżej "obmaca" mi szyję a tu takie zdziwienie
Właśnie dlatego zarządziłam sobie "odwyk" od tego...Wcześniej mi się wydawało, że "okaz zdrowia" jestem, a teraz jak tu siedzę to ciągle coś świruję i dlatego na razie, póki się trochę "nie ogarnę" będę sobie dawkować to forum. Na monitoring pójdę później, bo teraz i tak mi to "jajo" do niczego się nie przyda
. więc bez sensu płacić. Poczekam, poobserwuję z dwa cykle i dopiero zobaczę, a na razie niestety to jedyne wyjście, żeby nie zgłupieć kompletnie...To odciąć się od tego. Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki, żeby każdemu wyszło jak tak jak chce
Jak już troszkę "wyluzuję" to obiecuję wrócić
Wtedy już Lily będziesz znać płeć dzidzi
A ja obiecuję, że ograniczę swoje wypowiedzi na temat mojego dziecia do minimum, bo wiem, że może wam być ciężko czytając moje posty
Także Hanny nie opuszczaj nas

Hanny, i Cinnamonki - ja też się już ograniczyłam w czytaniu, bo rzeczywiście można od tego coś dostać, ale chyba przynajmniej na naszym wątku i swoich wykresach będziecie, co? Bo inaczej to smutno się zrobi
jutro je odbiore jak nie zapomne

Tobie też to polecam!! Nie nakręcaj się tylko pogadaj od czasu do czasu. A ja trzymam za Ciebie kciuki 

Mi nie chodzi o to, że ja jakoś uciekam od Was...Będę
Pewnie, że będę tu przychodzić, bo Was polubiłam moje kochane i jeszcze wielu mądrych rzeczy się dowiedziałam...Czasem każdy ma gorszy dzień i po prostu poczułam, że "zeświruję" jak tak ciągle będę czytać o tych wszytskich trudnościach z zajściem i jeszcze donoszeniem dziecka...Chyba wiecie jak to jest....Nadmiar informacji nie sprzyja i po prostu, żeby trochę "odetchnąć" stwierdziłam, że zrobię sobie odwyk, żeby się niepotrzebnie nie nakręcać...bo co to zmieni?
Ale wchodzę na "tarczycowe" tyle tylko, że rzadziej i jak tylko będę umiała coś doradzić to oczywiście, że napiszę. Wszak Nasze Zdrowie Najważniejsze i tyle
), ale jak już będę starać się o dzidzie to na pewno nie będę mierzyć temp i robić testów 3 dni po stosunku
, a jak będę odkładać to na pewno w okresie płodnym nie będę unikać stosunków (bo jak już to ktoś wcześniej napisał - najbardziej się wtedy chce - bynakmniej mnie
), a jedynie może używać prezerwatywy
No ale nie wyobrażam sobie, że NPR ma decydować kiedy mam się kochać z mężem do cholery!

ciszę się. Zrobiło się zamieszanie trochę... Fajnie że nie uciekasz, bo wydaję mi się że jak wyjdę od endo to będę mieć jeszcze więcej pytań

Fakt mam krótkie dni płodne i krótkie niepłodne ale mi to nie przeszkadza w niczym i jak chcę się kochać a nie chcę zajść w ciąże to używam gumek i tyle.