Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A czy przed zajściem i teraz w ciąży brałaś encorton, clexane? Jak w ogóle jesteś prowadzona?
niby wiem, że wszystko da się skorygować lekami, ale ryczeć mi się chce. Jak widzę takie "skaczące" wyniki, to mam doła, bo wiem, że w takim przypadku raczej nie ma mowy o ciąży. Mam nadzieję, że do września wszystko się unormuje i będziemy mogli znów spróbować. Teraz jestem dwa miesiące po drugim poronieniu i lekarz kazał nam odczekać pół roku z kolejna próbą, a ja się denerwuję, że znów coś nie wyjdzie. Jak nie tarczyca, to inne hormony. Jak nie hormony, to jakieś zapalenia. I tak w kółko. Jak sie uda zajść w ciążę, to coś znów idzie nie tak i poronienie. Całe szczęście, że mam już jednego szkraba, bo gdyby nie on, to chyba bym nie dała rady. Spróbujemy jeszcze raz, jak już sie trochę"doprowadzę do stanu używalności" i będę miała pewność, że dziecku z mojej srtony nic nie może zaszkodzić.
Hej kobietki
Byłam dzisiaj u endo z moim TSH 5,81.. na usg wyszło,że mam guzki 0.4 cm i 0.5cm. Oprócz tego w obu płatach liczne drobne do 0.2cm ogniska jakieś tam (nie zapamiętałam nazwy). Nie wiem czy tymi guzkami mam się martwić?? Dostałam euthyrox 1tabletke na dzień póki co. Za równy miesiąc mam zrobić ponownie badanie tsh i ft4 i przyjść na kontrolę bo od razu dawki dobrej nie dobierze (tak mi powiedziała). Mam na 2 cykle odłożyć starania jeśli nie chcę kolejnego poronienia :-(