Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
To mnie trochę dziwi. Bo w takim wypadku dużo korzystniej dać 50, niż fundować takie wahania co drugi dzień. Niektórzy twierdzą, że nawet łączenie dawek typu 25/37,5, 37,5/50 nie jest dobre i powinno się wyliczyć jedną dawkę, nawet jeśli jest tu trochę roboty przy dzieleniu tabletek.
ale że on tego nie poczuł wczesniej, że tak źle
Spotkałyście się z takim przekroczeniem normy ? Chyba, że norma dla mężczyzn jest inna....
u mnie po prostu GB nagle przekształcić się w Hashi
Mi moja endo powiedziała dokładnie to samo co Isi - biorę euthyrox i jak robię samo TSH to biorę rano tabletkę, jeżeli mam zrobić ft-y dodatkowo to wtedy tabletki wziąć nie mogę.
A przy pierwszej diagnozie jedyną rzeczą, która na Hashi mogła wskazywać (poza obrazem usg) był podwyższony cholesterol charakterystyczny raczej dla Hashimoto niż GB.
Isiula, po takich dużych wzrostach TSH lekarz pewnie nie chce eksperymentować z dawką i stopniowo i powoli będzie ją zmieniał. W sumie tak lepiej, bo duże skoki nie są dobre dla organizmu. Moja endo po tych rewolucjach też mi dodawała eutyroxu co miesiąc po 25 mg więcej.
A żeby nie było E50? :( No nie, ja to biorę, to miałabym teraz dziubać setkę na pół? Ja za dwa tygodnie idę do endo to się zapytam.
Powiedzcie jak to jest? Czy ze stwierdzoną Hashimoto i dużymi przeciwciałami mam realną szansę na ciążę? Czy moje starania, to jedna wielka bzdura, skoro i tak przeciwciała odrzucą zarodek? Kto się na tym zna...?
Biore Tyrozol w dawce 1,25 mg. Zaczynalam od 20mg, ale to powodowalo u mnie niedoczynnosc - zreszta jak kazda inna dawka. SOpiero tak mała dawka okazala sie skuteczna. Zobaczymy jak sobie radzi an dluzsza mte przy nastepnych wynikach.
azniee Ty jako moja znawczyni :-) przeanalizuj moje wyniki,
Isiula ja tez mieszkam w uk :) porazka z tymi lekarzami co?