Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ANIU, nie wiem, co ci sie ciśnie, ale jednak MOGŁABYŚ POWIEDZIEĆ. mi tez sie cos cisnie na usta
przyszlosc na pytania niektorych osob po prostu NIE UDZIELAC zadnych odpowiedzi czy rad
- ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ - nie ja to zaczęłam :( Kako moim zdaniem osobiste PUBLICZNE wycieczki sa nie fair i swiadcza tylko o takcie piszacego. wiadomo atak najlepsza obrona ale nawet atak powinien byc na poziomie.
AniaM, nie masz racji.
Więc to wygląda zupełnie tak jakbyś chciała komuś wytknąć niewiedzę i tylko po to zadałaś to pytanie. I nie jest to opinia tylko samych zainteresowanych, które Ci udzieliły odpowiedzi, ale również mnie, która przeczytałam to co zostało tu napisane. skarbel, NIE MASZ racji
naprawdę mocno przegięłaś. Po pierwsze - co Ty tak naprawdę wiesz o problemach Agnieszki, żeby pisać to co napisałaś. Wiesz tylko tyle co Aga napisze pod wykresem - a to oznacza, że prawie jej nie znasz. Po drugie - używasz dzieci jako karty przetargowej - to jest żenujące. Po trzecie skoro już o tym wspomniałaś - ja nie mam piątki dzieci, również układa mi się dobrze, a jakoś się dogadujemy. Nawet więcej niż jakoś. Więc to nie argument. Może za dobrze mi się układa? Jakbym miała 5kę dzieci i podobne problemy jak ty, pewnie byłabym OK, a tak to jestem BE, bo ich nie mam i układa mi się dobrze. Tak jest już, że osoby którym źle, nie dogadają się z tymi, którym dobrze. Ale ja CI itak życzę wszystkiego dobrego.