Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Bo szef nie podjął tematu mojego urlopu wypoczynkowego, a jakbym wzięła ten urlop teraz to nie będę miała czego w pracy szukać... Taka smutna prawda. A nie mogę sobie pozwolić na zwolnienie
A dałabyś radę (finansowo) z 7/8 etatu? Bo jeśli zmniejszysz wymiar, to przez rok ruszyć Cię nie mogą.
tzn?
Bo ja czytałam, że jeśli zmniejszy się wymiar etatu, to przez rok jest się chronionym?
A to dziwne bo wg art. 186, ze znaczkiem 6 paragraf 1.. jest sie chronionym przez 12 miesiecy...
być może chodziło o sytuację, kiedy pracownik nie składa wniosku, a podpisuje aneks do umowy?
Dziewczyny,mam pytanie a pro po becikowego. Mam już dokumenty potrzebne do złożenia i przypomniało mi się jak ciotka mówiła,że u niej synowa i syn wzięli podwójnie. Z tym,że on musiał pokazać dochody,i umowę na której jest napisane,że jego dochody na jedną osobę nie przekraczają 500 paru zł. I w związku z tym mam pytanie.Czy to jest prawda? Czy jest taka możliwość?
Z jakiego powodu? Nie bardzo nadaję się na powrót do pracy.
dziewczyny mam pytanko, jeżeli jestem na wypowiedzeniu do 17 marca, a 12 marca okaże się że jestem w ciąży to co wtedy?? Wypowiedzenie jest nieważne?? czy odrazu po wynikach bety muszę się wybrać do lekarza po l4 ??