Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
o to ja też bym chciała wiedzieć więc podbijam pytanie A powiedzcie mi - czy to zmniejszenie etatu dotyczy tylko mam wracających od razu po macierzyńskim, czy jak pójdę na wychowawczy i potem będę chciała np. po pół roku wrócić do pracy to też mogę sobie zmniejszyć etat ??
no i jeszcze czy rzeczywiście to zmniejszenie etatu daje 12 mcy ochrony bo pamiętam że gdzieś kiedyś czytałam że to nieprawda, czy któraś z was może przywołać jakiś przepis prawa?
No i mam problem bo mimo, ze jestem na L4, od pierwszego wrzesnia zmniejszono mi etat a co za tym idzie wynagrodzenie i stad moje pytanie czy tak mozna. Bede rozmawiac na ten temat z radca prawnym, ale moze któras z was tez jest zorientowana :)
Niech urodzę 9 marca i co dalej?? kiedy zaczyna się urlop macierzyński? jak długo trwa? jak go liczyć? kiedy mogę wykorzystać urlop zaległy za 2012r. i od razu za 2013r. ? czy pracodawca może mnie zwolnić gdy będę na macierzyńskim lub na urlopie zaległym? czy mam szanse na załapanie się na urlop roczny? jak to wygląda?
Czu orientuje się któraś, czy macierzyński można przerwać na rzecz wypoczynkowego i po nim wrócić na dalszą część macierzyńskiego, tak aby jakoś załapać się o ten 1.09.2013?