Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url
[/url]

;
;
;
;
Choć chyba nie jestem do końca kumata...dzieciaki zaczęły mi chorować jak byłam jeszcze na wypoczynkowym.
;
jak jestes na wypoczynkowym to zasilek opiekunczy sie nie nalezy i nie przerywa urlopu.
ale bez jaj - nie pociagniesz na tym 6 miesiecy. zus wpadnie na kontrole wg mnie
Poprostu nie wiem czy zaraz nie będzie sytuacji, że nie będzie mi się należał zasiłek na L4 od mniej więcej połowy kwietnia, gdyby tak wypadło. Bo pierwsze L4 miałam właśnie w połowie października, jak pisałam i zastanawiam się czy max. czas nie jest do połowy kwietnia w związku z tym. Chodzi mi tu o choroby a nie przeciągania na lewo
Od listopada dzieciaki chorują na płuca, oskrzela i tym podobne a wcześniej rota i ja wtedy też... I jak tak dalej pójdzie to zastanawiam się czy podczas przykładowej choroby nie będę musiała poprostu iść do pracy (po wypowiedzenie, ale jak wspomniałam, nie wiem czy ze świadczeniem pracy czy bez...)
I jak tak dalej pójdzie to zastanawiam się czy podczas przykładowej choroby nie będę musiała poprostu iść do pracy
;
;
Dobra, dzięki. A czy to samo jest przy zwolnieniach indywidualnych też z powodu likwidacji stanowiska? Bo jak teraz zwalniają to grupowe obejmują w okresie 1 m-ca min. 30 osób, a ja jak dostanę wypowiedzenie później, po tym okresie, to będę traktowana pewnie jako zwolniona indywidualnie... Dobrze myślę?

;
;
;
;
;