Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Czy karmiąc piersią, mogę zażywać jakiś syrop wykrztuśny? Jeśli tak, wiecie może, jaki?Jestem tak zaflegmiona, że szok.
ale dziecko się przytula do piersi i jest ryzyko uczulenia dlatego trzeba zmywać lub ścierać kremy
Ponawiam pytanko...jak odciągać pokarm (potrzebuję zostawić Małą z tatą) kiedy dziecko nie omija karmień i jak nie nabawić się nadprodukcji ?
Właśnie się dowiedziałam że malutka straciła na wadze dużo przy wadze urodzeniowaj 3400g dzisiaj miała 3080g pewnie powodem jest właśnie brak pokarmu.Malutka od wczoraj siedzi na cycu cały czas mam nadzieję że będzie dobrze jutro bo mamy szansę wyjść do domu[/quote
.
Żanett, to że mała spadła na wadze to normalne.
Mój mały urodził się mając 3750, a wychodząc ze szpitala ważył 3500, dodam że cały czas był na cycu i jadł jak szalony
Zanet ja mialam cc w piatek i do dnia w ktorym wyszlam a byl to poniedzialek mala byla dokarmiana mm.Jak wrocilismy do domciu zaczelismy cycowanie na 100% i tak zostalo do dzis.W domu mialam spokoj i zero stresu a mala z czasem nauczyla sie pic z cyca.
Babelasku a tam da sie wprowadzac dane na innym wykresie? Wiesz moze jak to zmienic ?