Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jak Ola była noworodkiem to tylko smok był w foteliku samochodowym bo nie lubi w nim jeździć. Dopiero jak zaczęły się moje problemy z kp czyli niezidentyfikowany ból sutków, konieczność ściągania pokarmu i podawania butelką co równało się z brakiem cycusia to smoczek poszedł w ruch i tak został
my od początku mamy lovi
tylko chyba każda z karmiących mam ma za sobą jakieś nieprzyjemne wydarzenia z tym związane. Dla mnie to było ssanie w nocy. Początkowo całą noc, później udawało mi się jakoś małą odczepić od siebie i przeturlać w stronę taty
a teraz już nawet sama pośpi dwie godziny! Mało tego, w nocy się przyssie, naje się, beknie porządnie jak rosyjski pijak i bez pardonu się ze mnie sturla i jeszcze nogami odpycha, bo mało miejsca ma
mam nadzieję, że i to się skonczy i doczekam się całej nocy przespanej 
a jak nie mija, idę do specjalisty skonsultować, zeby nie było, że nie dopilnowałam
ale jeśli jest opcja pomocy sobie to czemu nie korzystac?
no ale kupiłam ten Lovi który polecała Elyanna i moje dziecko gdy tylko go poczuła to zaczęła piszczeć ze złości
więc potulnie godze się z jej decyzją i próbuje innych środków

A egzemplarz mi się trafił wyjątkowo wiszący na mnie (pierworodna nie była nawet w połowie tak wymagająca), kto wie, może właśnie dlatego, że była druga i na swój sposób czuła, że nie jestem cała dla niej. Dałyśmy radę, ale przestałam być fanką małej różnicy wieku między dziećmi. Drugi raz się na taką nie zdecyduję (jeśli w ogóle).
mój sposób wychowania daleki jest od wyobrażeń wielu z Was hehehe
Mocno bolą mnie brodawki, zwłaszcza jak Mała zaciąga. Podejrzewam, że to związane z ciążą, a nie żadna grzybica. Bo właśnie... gdyby to była grzybica to chyba bolałoby mnie też w środku?
- jutro idziemy do pediatry skontrolować