Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
' Co do braku miesiaczki orzy dzieciakach cyckowych, to moja mega cycowa a juz mialam 2@ po porodzie a mala ma dopiero 5 mcy :p
--
Tylko urodził sie Adaś a ja trochę spanikowałam :(
jestem wysoka, mam wszystkie możliwe poduszki do karmienia i żadna mi nie pasuje.
nie prowadzę obserwacji.nie chce mi sie nawet mierzyć temperatury bo wstaje do dziecka tysiąc pińćset razy w nocy czemu masz strach w oczach na 28dni? Przecież wiadomo, czy jesteś płodna czy nie jeszcze przed powrotem cyklu.
myślę raczej o jakimś zabiegu inwazyjnym Uś, nie boisz się o swoje i tak wątłe zdrowie. Chcesz się trud anty? Nie lepiej na poważnie podejść do npr? Tu masz możliwości :)
Rozumiem, że syn z piersi je, ale się nie uspokaja przy niej?
bym się zastanowiła czego JA chcę
bo on nie jest głodny w dzień, skoro je inne rzeczy
No i został nam tylko cycuś, w dzień pije tylko mleczko, w nocy też jej dawałam często. Bardzo, bardzo się cieszę, że nie odstawiłam jej całkowicie od piersi i że zostały nam te 2 karmienia. Teraz jak daję jej mleczko, to czuję się tak, jakbym ją leczyła najlepszym lekarstwem.
A szczególnie podczas jelitówek. Nie miała apetytu w ogóle, pić nie chciała a cycusia chętnie ciągnęła. I pewnie dzięki temu uniknęłyśmy odwodnienia niejednokrotnie
jeśli chcesz dalej karmić to próbuj. Może np drzemkę w dzień zrób przy piersi.
może bym wybyła na cały dzień poza dom
podprogowo to na zadziałac
dochodzę do wniosku, że to chyba był etap gdy po prostu zaczęła się interesować chodzeniem, odkrywała świat z innej perspektywy i tak jak piszesz pewnie "nie miała czasu" na zabawy przy piersi.
Mąż mi teraz mówi, że Mangaa, mogłaś trafic w sedno - bo odkąd raczkuje to nie chce też, żeby go na ręce brać... Czyli wygląda na to, ze musi się nacieszyć nowymi umiejętnościami i być może cyckanie kojarzy mu się ze stratą jakże cennego czasu?
a od 6 miesiąca życia jedno karmienie w ciągu dnia nie trwało dłużej niż 3-5 minut, nauczyła się bardzo szybko opróżniać piersi by ekspresowo ewakuować się z podusi do karmienia.