Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
śpi niespokojnie,rzuca się co godzinę do cyca startuje
I pomimo tego że karmić lubię to przez te noce nie raz dosyć miałam.Co mam pić? Szałwie?
)

Dziewczyny, mam okropny kryzys w związku z tymi mega kolkami i wahaniem, co do tego, że moje mleko jest be...kilka osób ze starszego pokolenia mi to powtarza :( i mówią, żebym przeszła na mieszanki. Ja z tyłu głowy mam walkę o karmienie piersią, jako inwestycję w jego "przyszłość"
Leoncja, rozumiem Cię, bo u mnie kolki skończyły się depresją poporodową... Ale warto powalczyć, u nas minęło po 4 miesiącu, a karmię do teraz i trochę nosa ucieram tym, którzy mówili tak jak Tobie - że mleko niedobre, że dziecku szkodzi... Powodzenia i życzę, żeby te kolki u Was minęły jak najszybciej!
Montenia, nie wszystkie herbaty hipp mają cukier - są też herbaty w saszetkach dla mam, bez cukru.
teraz (jutro kończy 3 tyg) tylko by na cycu wisiała... Najada się a potem lezy i tylko "ciumka". Jak ją próbuje odłożyć to jest płacz. Dziś zasnęła mocniej dopiero o 16 i pospała godzinę.

Zabawianie nic nie daje,

Może ona potrzebuje tej bliskości jeszcze
Moja rada jest taka - jeśli nie masz niczego super ważnego do roboty (mam na myśli na przykład starsze dziecko, które też potrzebuje mamy), to po prostu odpuść. Wyluzuj się, pobądź z dzieckiem, poleż, odpoczywaj ile wlezie, śpij, kiedy ona śpi. To naprawdę pierwszy i ostatni raz w życiu, kiedy możesz w pełni usprawiedliwiona po prostu zająć się sobą i dzieckiem. Po narodzinach rodzeństwa już nie będzie tak łatwo, wiem co mówię. Korzystaj. Sprzątanie nie ucieknie, obiadami może zająć się mąż itd. Tobie przede wszystkim należy się teraz odpoczynek, poza tym masz teraz noworodka, który też potrzebuje mamy.Nie chcę jej uspokajać tylko cycem, bo nikt później z nią sobie nie poradzi :/

Dziewczyny, mam okropny kryzys w związku z tymi mega kolkami i wahaniem, co do tego, że moje mleko jest be..
moje mleko jest be...kilka osób ze starszego pokolenia mi to powtarza :(
Niestety małż był za tym, aby zrobić dziś małemu Bebiko i dziś o 13.30 młody dostał 120 ml.

Może ona potrzebuje tej bliskości jeszcze ale ze dwie dłuzsze drzemki w ciągu dnia chyba powinna mieć