Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Co mam pić? Szałwie?
Dziewczyny, mam okropny kryzys w związku z tymi mega kolkami i wahaniem, co do tego, że moje mleko jest be...kilka osób ze starszego pokolenia mi to powtarza :( i mówią, żebym przeszła na mieszanki. Ja z tyłu głowy mam walkę o karmienie piersią, jako inwestycję w jego "przyszłość"
Leoncja, rozumiem Cię, bo u mnie kolki skończyły się depresją poporodową... Ale warto powalczyć, u nas minęło po 4 miesiącu, a karmię do teraz i trochę nosa ucieram tym, którzy mówili tak jak Tobie - że mleko niedobre, że dziecku szkodzi... Powodzenia i życzę, żeby te kolki u Was minęły jak najszybciej!
Montenia, nie wszystkie herbaty hipp mają cukier - są też herbaty w saszetkach dla mam, bez cukru.
teraz (jutro kończy 3 tyg) tylko by na cycu wisiała... Najada się a potem lezy i tylko "ciumka". Jak ją próbuje odłożyć to jest płacz. Dziś zasnęła mocniej dopiero o 16 i pospała godzinę.
Zabawianie nic nie daje,
Może ona potrzebuje tej bliskości jeszcze
Nie chcę jej uspokajać tylko cycem, bo nikt później z nią sobie nie poradzi :/
Dziewczyny, mam okropny kryzys w związku z tymi mega kolkami i wahaniem, co do tego, że moje mleko jest be..
moje mleko jest be...kilka osób ze starszego pokolenia mi to powtarza :(
Niestety małż był za tym, aby zrobić dziś małemu Bebiko i dziś o 13.30 młody dostał 120 ml.
Może ona potrzebuje tej bliskości jeszcze ale ze dwie dłuzsze drzemki w ciągu dnia chyba powinna mieć