Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
iedy najwcześniej można zrobić usg, po zakończonej laktacji?
że mleko matki, jest tak zanieczyszczone, że gdyby miało być przebadane do celów komercyjnej sprzedaży, to nie zostałoby dopuszczone do tej sprzedaży:)
Chciałam tylko napisać, że po odstawieniu od 7.12 za Waszą radą herbatek Hippa - na laktację oraz koperkową kolki zniknęły, jak ręką odjął. Szok !Nie wiem, czy to możliwe, aby był to tylko zbieg okoliczności?
I napisała, że znalazła w jakiejś publikacji informację, że mleko matki, jest tak zanieczyszczone, że gdyby miało być przebadane do celów komercyjnej sprzedaży, to nie zostałoby dopuszczone do tej sprzedaży:)
Dziewczyny, mam pytanie - czy któraś z Was miała wykonywaną elektrokoagulację w okresie karmienia piersią? Mam mieć zrobiony taki zabieg i z tego co powiedziała mi lekarka wynika, że po znieczuleniu miejscowym powinnam odstawić malucha na 24h, potem można karmić.
nie,nie.więcej stałych posiłków,nabiał ewentualnie choć jeśli nocne karmienia jeszcze są to dziecku taka dawka mleka wystarczy. Uś a rozumiem że karmienia dzienne zostały zastąpione w większości przez mm?
W związku z tym, z ogromnym bólem podaję mu Bebiko i jest to ostatnie 2 dni konieczne :( Okazuje się, że właśnie pod wieczór g. 19.00, 20.00 Maciek potrzebuje dojeść. Mimo karmienia go wieczorem jak szalona i przykładania z piersi do piersi ( w tej sytuacji szkoda, że nie mam ich z 15 ;)) nawet, jak uśnie na chwile wybudza się z płaczem, ssie sutek i wypuszcza nerwowo, jakby nie było w nim mleka, a ona na siłę próbował ciągnąć.
Czy mogę jakoś temu zaradzić?? Czy taki mój urok?