Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A marsupi jest super,to zupelnie co innego niz tula z wkladka,bo jest zupelnie miekkie i mozna dociagnac rownie dobrze jak chuste.
ale jak zacznie się prężyc , bączyc to pewnie wyeliminujesz czekoladę itp...
PS Czy karmiąc piersią faktycznie do ukończenia 6 msc jest podawana tylko ona? Czy w 6 msc zaczynam już coś wprowadzać. Jak robiłyście? Niektórzy mówią mi, że mimo wyłącznego karmienia piersią powinnam już w 5 msc zacząć coś wprowadzać.
bo ta zielona lekko gazowana (tzn wysoko zmineralizowana) no i nie wolno bo nie
Bo ja się nie spotkałam z taką teoria do tej pory, wręcz przeciwnie - znam chudzielce, które spokojnie wykarmiają swoje Maluchy....
Tkanka tłuszczowa i tak się w ciązy rozrasta po to, by mieć zapasy na czas karmienia.
Przecież w krajach trzeciego świata jest z tym znacznie gorzej, a dzieci dają radę być karmione piersią, i to dłużej niż nasze.
A z wielkością piersi to chyba chodzi o to, że przy większym rozmiarze można"'zmagazynować więcej mleka", a małe muszą bardziej produkować na bieżąco.
Co do wielkości piersi i ilości mleka, to ja tez zaobserwowałam w szpitalu, że dziewczyny z małymi piersiami miały dużo pokarmu i same położne mówiły, że ludziom wydaje się, że jak kobieta ma duże piersi przed porodem, to wykarmi pół armii, a to błędne rozumowanie.
no przeciez nie od cycka to zależy tylko od produkcji, czyli cmokania malucha i przesyłania sygnału do mózgu matki...