Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
myślę że to raczej kwestia dojrzewania układu pokarmowego/ przełyku itp
Do tego 6 tygodnia dziecko nie musi sie jakos szczególnie starać, zeby sie najeśc. Wystarczy lekko pociągnąć i mleko praktycznie samo leci.
Po 6 tygodniu dziecko musi sie nauczyć, ze trzeba ssac cały czas i to tak konkretnie.
Ulewanie, a rzyganie to chyba coś innego? czy się mylę, bo mnie to ulewanie wcale nie martwiło,gdyby jednak rzygał non stop to pewnie bym szukała przyczyny.
byłam pewna ze to refluks, bo jeszcze w życiu nie spotkałam sie z taka ilością wyrzucanego mleka z paszczy :)
Bąbelasku - ale chodzi Ci o to, że chcesz zajść w ciążę i karmić Małą dalej tak? I o takie obciążenie organizmu IC chodzi? Czy chodzi o to, ze masz obciążony organizm długotrwałym karmieniem i czy w ogóle uda się zajść i utrzymać ciażę?
Dziewczyny, ja też "kupowo" - Gaja od jakiegoś czasu (miesiąc?) robi śluzowate kupy - przeważnie żółte (z grudkami), albo zielonkawe (przepraszam za dosadny opis). Z tym, że nie widzę, żeby cokolwiek jej dolegało - śpi normalnie, je, w czasie aktywności jest pogodna... Ki diabeł?
Czy są siatki centylowe dzieci na piersi ?
widziałam poprawę po Biogai
myślę że po szczepionce na rota takie rewelacje
Także przystopowanie Gai to wg mnie normalne zjawisko
Livia a może coś ją uczula że takie śluzowe kupki?
a dawno była szczepiona?