Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

) to czy ja już nie spełniam warunków LAM i nawet jeśli wszystko teraz wróci do normy to ja już się pod LAM podciągnąć nie mogę, si ?
poprostu ja przystawiac czy jak ?
My się karmimy na leżąco tylko i po zjedzeniu jednej piersi Hug fika na brzuch, gada, rzyga, wraca na plecki i dojada drugim cycem.

Tzn kupa, jak już pójdzie, jest miękka i wodnista. Ale tak dzień, dwa przed Hug poplakuje, jest rozdrazniony, puszcza ogrom bąków, często z mikro kleksami i ewidentnie miewa chwilowe napady bólu brzuszka. Jak kupa wyjdzie to dziecko aniołem się staje.
). Czasem przecieknie, no zdarza sie przyznam ze czasem obudzi sie z zasiuranym bodziakiem. A w dzien to wiadomo, ze mu tego pampersa czesto zmieniam. Nawet po jednym sikaniu, bo on w glownej mierze na wieolrazach w dzien "jedzie".Teo, moj mlodszy tez tak rzadko robil kupe

Ale w nocy pampers pelen sikow to dzieciom w chodzeniu nie przeszkadza nie?

Kilogram na plus od najniższej wagi.

Możecie wrzucić jakiegoś sprawdzonego linka z jedzeniem dozwolonym i zabronionym przy kp

nie wiem czy będę karmić, bo u mnie nadal zero siary
--
Do tego laktacje od razu po porodzie a nie w 3 dobie?

Hydro, skoro pokarm pojawia sie po porodzie to jak ja mam rozumiec pierwszy zastoj w piersi w 5miesiacu ciazy?
Do tego laktacje od razu po porodzie a nie w 3 dobie?
Oraz Misinka - tyle razy tu było maglowane o "diecie" matki karmiącej. Czemu Wy nic nie czytacie, tylko potem przed samym porodem wpadacie jak w ogień i zadajecie po raz enty te same pytania.....?
Tylko, że tu jest ponad 260 stron i ciężko znaleźć gdzie było o diecie.
] to byś nie przegapiła, zapewniam 

Mimo przedstawień, mniej lub bardziej udanych pokarm nie poleciał, a mała się po chwili wkurzala, bo cyce puste

] no to mleko nie leci, bo samo się nie pojawi, no i błędne koło.