Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
część kobiet ma większą zwartość tłuszczu w mleku, więcej kalorii
- jutro przeszukam moje notatki to coś jeszcze pomyślę, coś mi świta ale nie chce głupot wypisywać jak nie jestem pewna
Dziewczyny a ile powinny przybierać dzieci kp? Jakie jest minimum tygodniowe/miesięczne? Dobrze kojarzę, że 120gr/tydzień?
Dziękuje Aniu. Jeszcze pytanie, czy pierwszy miesięczny przyrost powinnam liczyć od najniższej wagi spadkowej dziecka, czy urodzeniowej?
Wpadam podzielić sie refleksja na temat roznicy wiedzy o kp miedzy pokoleniami. Byla ostatnio u mnie moja kuzynka, świeżo upieczona mama ze swoja mama. Mieszkają razem, bo kuzynka dopiero buduje dom. Tak wiec babcia (a moja ciocia) dogląda wnuka non stop, we wszystkim doradza mojej kuzynce (ale to doradzanie jest mie z tej epoki). Dopadają dziecko glukoza raz dziennie, w czasie jak byli u nas to akurat kuzynka miala kryzys laktacyjny w 3 mcu zycia dziecka i moja ciocia jej wmawia ze to zanik pokarmu i każe jej dziecko karmic mm. Podczas wizyty kuzynka chciala dac cycka a ona na to, zeby zostawiła cycka na wieczor a teraz mm podała. A ta moja kuzynka jej biedna we wszystkim słucha i wlasnie konczy przygodę z kp bo nie rozkręcała laktacji podczas kryzysu
"To dobrze, bo już się martwiłam, że tak długo" Nic nie powiedziałam, bo co tu powiedzieć?
Dżasti - wieczorem do zaśnięcia i rano do rozbudzenia
wieczorem do zaśnięcia i rano do rozbudzenia