Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Myślałam że mm bedzie lepsze niż np. mleko krowie, no ale wychodzi na to że nie. Czyli normalnie wprowadzać nabiał i tyle ?
efcia, tak, wprowadzaj. ale zacznij od jogurtów, serków. Mleko pełne to po skończonym roku. Ja to w ogóle podawałam nabiał dziecku po 13 miesiącu, bo synek miał wcześniej skazę białkową. Ale kupiłabym dobry jogurt naturalny albo serek homogenizowany, zmiksowała trochę słodkich owoców i zrobiła taki owocowy deserek. Dobre są jogurty Bakomy, a z serków to Bieluch albo Rolmlecz.
Dziewczyny pisalam ostatnio, ze mała mi ciąga sutki.
Jest coraz gorzej doszlo jeszcze gryzienie. Karmienie tak boli, ze mam dosc. Przesypiala mi juz noc a teraz wstaje co 1,5 h. Wiec poranione sutki nawet nie moga sie zagoic.
Nie wiem co robic. Butelki nie chce zaciagnac :(
0 no w to akurat watpie.. Moj tak wlasnie do 4 miesiaca wstawal co 3-4h w nocy na cyca a potem do teraz co 2 h albo krocej. Owszem, zdarzaja sie noce ze pospi 4 h, ale rzadkosc i sie nie przywiazuje, juz po prostu z tym zyje. A moj w dzien oprocz cyca dostaje juz owoce, obiadek, czasem kaszke na wieczor (czyli juz konkrety po ktorych moglby przesypiac noce) a w nocy i tak wstaje tak samo czesto wiec watpie, ze nawet jakby chcial (a niechce) flachy to i tak by tak wstawal:/ Juz mi kazdy mowi, zeby dokarmiac bo po prostu sie nie najada i stad te pobudki w nocy.
dziewczyny pracujace. tez tak karmicie w nocy?
- i godziny na ktora pracuja ;) Ale oczywiście zależy od sztuki dziecka i samopoczucia matki...
- a no to ja teraz wstaje przed 7 wiec tak bym mogla egzystowac jak teraz, ale ja bede musiala wstawac o 5 to tego nie widze :( jeżdżę na 8
długo trwała fascynacja światem i zapomnienie o cycusiach?