Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mysle, ze do 3 roku sie uda;-P
! my mamy podobny plan, choć chciałabym karmić tylko do 2go roku max.
prawy to myslalam ze z bolu nie dam rady.
co w takich sytuacjach?
- juz mi to spedza sen z powiek.... ale po powrocie do pracy nie wyobrażam sobie 5 pobudek w nocy :(
- no niby tak... ale ja bede musiala wstawac do pracy ok 5 rano i tam jednak ruszac "glowa". Teraz czasem uda mi sie drzemnac nawet w dzien na godzinke, obrobie sie tak, ze moge isc spac 21.30-22.00 a pozniej niewiem jak to bedzie hi hi bo jak tu funkcjonować? chociaż z drugiej strony jakoś funkcjonuję teraz...
Chciałam Was zapytać czy któraś z Was stosuje/stosowała tabletki jednoskładnikowe w czasie kp? Czy wpływało to jakoś na laktację?
ja nie wierzę, że pigułki, nawet te teoretycznie dozwolone przy KP, są bezpieczne, i że nic nie przenika do pokarmu
Mój mąż toleruje gumki, ja też
każdy twierdzi co innego, myślę nad tym czy mam wystarczająco pokarmu i czy mój się najada, bo często domaga się piersi
' dwa razy ściągnęłam pokarm, to raz z jednej piersi było 60 ml (ściągane na szybko, bo się śpieszyłam), a drugą razom z obu piersi 90 ml,
Koleżanka sugeruje, że mam dokarmić mm, bo mogę mieć za chude mleko (powołuje się na to, że jej koleżanka badała mleko i wyszło, że niby ma za mało jakiś tam tłuszczy).