Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
- no ja sie modlilam by wziol smoka ale za chiny...Latwiej smoka oduczyc niz cyca ja bym podawała smoka aż zaciągnie. Szkoda czasu na stresy...
- wierze, bo starszy mial smoka i widze teraz jaka to ulga byla W końcu zassała i u nas nawet zasypianie się zmieniło na o niebo lepsze.
Ja już nie wiem.. To chyba jednak nie to. Teraz walczyłam z nią chyba ze dwie godziny albo więcej. Cyca łapie płacze puszcza i tak na zmianę (jak już najedzona). Jak zaśnie to na chwilę i zaraz znowu.
zaczęła się prężyc, pomachałam jej nóżkami i trochę poszło bąków.. Więc to chyba po prostu brzuszek. Zasnęła położona na moim brzuchu ale już widzę że się zaczyna kręcić w łóżeczku.
--
Chce ssać ale płacze odrywa się, znowu łapie i tak w kółko. Próbowałam już nawet tego smoczka bo dziś ponad godzinę walczyłam. Ale za chiny go nie chce. Może i dobrze, ale czasem ciężko jak cały czas płacze.
ja bym podawała smoka aż zaciągnie. Szkoda czasu na stresy...
- wierze, bo starszy mial smoka i widze teraz jaka to ulga byla
ikaan, a ty ją odbijasz w trakcie karmienia? I po?
czy to na pewno są torsje?
Może Twoja córeczka denerwuje się bo masz zbyt szybki wypływ mleka?
- ja pierwszy okres dostalam po ok 2 miesiacach przy pierwszym dziecku, nastepny po 8. Przy drugim tak nie mialam. jeszcze chyba okres dostałam , dziwne pod 2 mcach karmienia?
Mam jednak nadzieje ze, maly sam sie odstawi i nie chcialabym karmic tak dlugo jak starszaka
Można czymś plecy nacierać np dicloziaja czy maści też nie można stosować ??