Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a ja ja sobie bardzo chwaliłam (z miękką butelką Lovi) przy małej Antosi i Natanielu - papki i płynne rzeczy o wiele łatwiej i szybciej sie podaje. Moje dzieci należały do niecierpliwców gdzie 2sekundy między łyżkami powodowały płacz i wściekanie się Odradzam łyżeczkę z dziurką zakładaną na butelkę - bez sensu zupełnie. Lepsza zwykła łyżeczka.
1)Nożyczki tommee tippee - TRAGEDIA!!!!!! Tępę, nawet sobie nie potrafię nimi obciąć paznokci.
Ja z kaftaników bardzo często korzystałam- szczególnie, jak Witek był mały i często pieluchę musiałam zmieniać-było mi dużo wygodniej niż z body, które też trzeba odpinać.
To samo,jeśli chodzi o te pajace zapinane na zamek przy nodze
Przy wysadzaniu na nocnik też wygodniej (i bezpieczniej, bo końcówka body często wpadała do nocnika
Chodzi mi tylko o to, że nie zgadzam się, że to bubel-jednym pasuje to, innym tamto
eeee no nie przesadzaj z tym "mocowaniem"
A w tym-ostrzeganie przed badziewiem
mam 19-sto miesięcznego bratanka, więc nie bój żaby
przećwiczyłam na nim niejedno
no ale Sushi dla każdego badziewiem może być coś innego
zapraszam zatem na ubieranie mojego syna ja wolałabym zakładać pończochy ośmiornicy
podejrzewam, że cholernie ciężko było by mi to ująć w słowa
i to jeszcze tak, żebyście z opisu mogły zrozumieć dokładnie o co mi chodzi :)
w każdym razie zapewnić mogę, że genialnie się nimi paznokcie obcina i nie ma opcji, żeby dziecku krzywdę zrobić bo one są tak specjalnie zrobione, że się chyba nie da zaciąć/przyciąć itp