UU..mnie się podoba kula i to bardzo -trzeba przemyśleć zakup. Izunia jeśli masz tą kulę to mogła byś mi napisać czy chłopcy się nią bawią interesuje ich...? Liczynoga tez jest fajna,i miękkie klocki dla malucha również
Ja zauważyłam,że mój Kamil lubi kombinować nie bawi się grzechotkami które nie mają nic do przyciskania,okręcenia,przesunięcia na inną stronę.Lubi majsterkować.Dlatego tą kolejkę chciałam mu jakąś super kupić bo to by mu przypadło go gustu.Piłka ma w sobie coś do przyciskania więc może by ją zaakceptował .
a ja polecam czarodziejski domek - Gabrysia dostala na swoja pierwsza gwiazdke i teraz Krzys go odziedziczyl... wydaje ciuchciowe dzwieki jak sie nacisnie nutke na lokomotywie a tak to nie sprawia klopotow :) w sumie przetrwal juz pare ladnych lat i pewnie jeszcze kolejne dziecko sie nim bedzie bawilo
Lady a co do piramidy z kubeczkow to ikea tez ma jakies w swojej ofercie
U nas też !! Lady widziałaś na fotkach czym maluchy się teraz bawią - piłki plażowe dmuchane na topie :D Kup i nadmuchaj zobaczysz jaką będzie miała frajdę -
Dziewczyny weszłam tu z ciekawości, i już mi sie spodobały te pętle, szkoda, ze nie mam w okolicy ikei, kupiłabym synkowi znajomej tę pętlę z Ikei, bo super to wygląda:)
wczesniej siedzial i zagladal a teraz za nia pomyka (reguluje sie sznurek i jest do raczkowania) a jak sie ja uderzy to wydaje dzwieki.. no a pozniej mozna ja zupelnie odpiac od podstawy i jest pilka :)
Izunia widziałam właśnie te piłki plażowe hmm i muszę kupić dla Julci bo moje leżą i czekają na mnie nad morzem :))
Ania garnuszka na klocuszka nie wiem czy będę kupowała!
Bardzo fajnie jak na razie sprawdza się launia z firmy lamaze Zabawka z serii - Baw i się i rośnij. Najlepsza przyjaciółka dla Twojego dziecka. Wykonana z miękkiego i szeleszczącego materiału, posiada grzechotki i wiele elementów gryzaka. Swoimi kolorami przyciąga uwagę dziecka i zachęca do fantastycznej zabawy. Jest doskonałą przytulanką. Po przyciśnięciu na brzuszek wydaje dzwięk.
Lady, ale ten garnuszek to naprawde rewelacja dla dzieci w róznym wieku! Bardzo przykuwa uwagę. Moja mala bawi się nią od Bożego Narodzenia i już potrafi dopasować kształty do poszczególnych - prawidłowych dziurek!
Ania mam te klocki co Lady wklejała na poprzedniej stronie , te drewniane , u nas się sprawdzają bo oprócz układania uczymy się z Julką literek i cyferek
MamoDusi kule mam od sis ze stanow ale kiedys widzialam na allego po ok 95zl byly ale nie widzialam ich teraz ani na allegro ani w zadnym sklepie internetowym... nie ma tez ich na polskiej stronie fisher'a
a jesli idzie o samochody to znajomi kupili swojemu malemu (rowniesnikowi Gabrysi) ladnych pare lat temu takiego sporego jeepa... chlopak byl tak rozeniwiony ze na spacery chodzic nie chcial bo samochodem jezdzil... no ale pewnego dnia po prostu im go spod domu ukradli i okolo tysiaca (wtedy) wcielo..
Lady a garnuszek na klocuszek najtaniej w hipermarketach - carrefour i auchan maja go czasami po 60-69zl