Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a koszmarem było wszystko w tym cyklu... staram się z mężem o dziecko już spory kawał czasu... i nagle widzę drugą kreskę na teście ciążowym, lekką ale była, co nie ulega wątpliwości potem przychodzi miesiączka... nawet nie wyobrażasz sobie jaki trudny był dla mnie poprzedni cykl..
jeżeli lubicie eksperymentować kosztem własnego zdrowia -ok, jeżeli nie - to idźcie do lekarza zanim zastosujecie chociażby CASTAGNUS:)
Kodama a czy w ogóle stosowałaś Castagnus? sądzę, że nie, choć mogę się mylić...
więc bardzo proszę nie porównywać bólu głowy do leczenia niepłodności...
może pomyślisz, że moje 1,5 roku starań jest niczym w porównaniu z Twoimi 3 latami, ale uwierz , że jest mi bardzo ciężko...
jestem po 4 nieudanych cyklach z duphastonem, teraz dał mi castagnus, bo stwierdził na podstawie temperatury z 2 ostatnich cykli, że mam za krótką fazę lutealną...
zabiłaś mnie tą ciążą biochemiczną, bo jesteś kolejną osobą, która mi o tym mówi...
chyba mnie nikt nie zninczuje że tutaj umieściłam tą informację?
kodama miałam robione pojedyncze usg, ale nigdy nie szłam na usg z nastawieniem na potwierdzenie owulacji... tylko np. czy wszystko jest dobrze, czy prawidłowej wielkości itp.. duphaston kazał mi brać od 16 do 25 dc w celu podtrzymania ewentualnej ciąży...