Dzień Dobry Kobietki, piękny ranek mamy Zrobiłam rano test i niestety ujrzałam tylko jedną kreseczkę @ nie ma, brzuch może troszke pobolewa... no nic, nawet się nie smucę i takiego dobrego humoru , jak mi dzisiaj dopisuję , życze wszystkim Starającym się Ah, noi oczywiście brawo dla aliccee !!!!
mam pytanie o test z krwi czy to jest jeden beta hcg czy dwa samo hcg i betahcg, jezeli tak jaka jest różnica i który lepiej zrobic? bo wiem że kosztuje 30zł
Hello, z ranka myszorka nie mam pojęcia nigdy nie robiłam... luxor wciągnął całą rodzinę!!!!! oczekująca czy Damazemu zdarzyło się komuś nie wysłać zaproszenia i hasła bo czekam i czekam i czekam... atak bym chciała te wykresiki porobić! Ależ mamy piękny dzionek co
myszorka - hm.... wydaje mi się, że przy hcg podają po protu wynik dodatni lub ujemny a przy beta hcg podają w jednostkach (ale mogę się mylić, bo tylko mi się tak wydaje :) )
Czy mogę jeszcze raz prosić o link do tej gdy ktrą wszyscy zachwalają? :( Przegapiłam link i nie mogę go znaleźć :(
Magg, dane wklepuje się długo. Im więcej ich masz, tym lepiej, ale tym większy problem. Nie można ich zassać z Excela ani txt. :-( Wejdź na swój profil i zmień ustawienia.
Magg musisz troche pomęczyć Damazego na forum zaproszenia.... Znajdź obrazek w internecie skopiuj jego ades i wklej do profile, ustawienia osobiste i wklej profil obrazka i ikony...
Amazonka wpisałam poparcie . Co u was dziewczyny , ja dzisiaj 2 dc @ na całego i nie ma mowy na razie o mierzeniu tempki ( w tym cyklu podjełam decyzje o mierzeniu waginalnym ) . Myszorka co u Ciebie ? mdłosci jeszcze dokuczają?Z tegoco czytalam to dziewczyny robią sobie raczej bete Hcg Aliccee - moje serdeczne gratulacje . I nie zapomnij wpisac sie do postu o poczatkowych objawach ciaży . dla Wszystkich.
czesc Mona u mnie jest lepiej ale zdarza się ze w ciągu nia zrobi mi sie niedobrze, podbrzusze mnie boli jak na okres od poniedziałku a do dzis nie ma, ale jest 1.09 czyli 37dc a ostatnio był 40, a tak to wszystko ok, gram teraz w luxor
Mnie nie pytają. Jakby pytali to odpowiedziałabym, że jestem bezpłodna. Od razu zrobiłoby im się głupio. Gorzej jesli to ktoś z rodziny i o ile z dalszej to hm.. chyba unikałabym dalszych kontaktów.
Chodzi właśnie o zamknięcie im buziek bez względu na prawdę. nie jestem bezpłodna a powiedziałabym to by pokazać im, że to sprawa prywatna. A taka informacja powala i więcej nie będą już pytać. Chodzi też w pewnym sensie o odcięcie się od dalszych pytań.
to macie racje , odpowiedź jestem bezpłodna powala wszytskich i od razu przepraszają . A ja czasami na takie głupie pytania odpowiadam żartem ( a przez ponad 9 lat , to uwierzcie mi , ze sie nasłuchałam ) ,a czasami wale własnie " jestem bezpłodna " , najgorzej to chyba się obrywa naszym męzom , bo to z nich nasmiewają sie , ze : strzelają ślepakami , albo że : nie wiedzą jak sie dobrać do roboty i czesto koledzy oferują pomoc : to już jest żałosne . No ale tacy sa ludzie . co robimy .
o temat jak znalaz :) moii sasiedzi tez non stop wypytuja kiedy kuba bedzie mial brata lub siostre ?? szkoda gadac ale za zawsze odpale im cos na odczepnego :) jedna sasiadka juz sie odczepila bo jej sie glupio zrobilo bo jak jej corka wyszla za maz to ja ja zaczelam atakowac kiedy zostanie babcia itp. a ona twierdzila ze nie za szybko bo jej corka ma plany hi hi buhaha a jej corka wykrecila nr. i chyba zmienila plany :P bo juz jest w ciazy termin ma na grudzien tego roku ??
Hej ,hej! Kilka kobitek napewno mnie pozna jestem z http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3228008&start=5280 :-)
Też się staram, teraz jest trzeci cykl- jak narazie pudło-ale idę do przodu i jestem pozytywnie nastawiona!!! Oczywiście smutno mi było jak ta @ się zjawiała-ale jestem dzielna-wierzę ,że szczęście do mnie się uśmiechnie!
Narazie nie mogę niestety prowadzić w 28dni.pl obserwacji bo nie dostałam zaproszonka-ale mam nadzieję ,że wkrótce Damazy da mi tę możliwość I będę mogła oglądać i czytać wasze obserwacje i spostrzerzenia!
Na forum Kafeterii już sporo się dowiedziałam o starankach-wierzę,że tutaj dowiem się wiecej i poznam nowe starające się o to najważniesze szczęście w życiu kobiety :-) buziaczki i mam nadzieję ,że przyjmiecie mnie do swojego grona!
a to szkoda :( bedziemy cierpliwie na ciebie czekac a moze ktos ma wolne zaproszenie i zaprosi agne skoro oficjalne otwarcie sie przesuwa dziwczyny ktora ma wolne zaproszenie odezwijcie sie ??
zapraszalas kogos do 28 :) jesli nie to zapros agne juz wyjasniam myszorka kazdy kto dostal zaproszenie do 28 moze zaprosic 1 osobe wysylajac wiadomosc wew.do damazego na 28 :) z jej adresem e-mail ,oraz nikiem jakim chce sie poslugiwac dana osoba i tyle ...
posłałam,Rosa a odnośnie fotki twojego maleństwa to jutro pomęczę moją połówkę bo teraz idzie ostro kibicować, ja tez uciekam, czy możesz przeczytac mój komentarz na moim wykresie, pozdrowienia