dziewczyny co myślicie o wiesiołku? wyczytałam o preparacie oeparol czy może któraś brała?? w jakich ilościach i czy od pierwszego dnia cyklu do owulacji czy cały cykl się bierze?? proszę o pomoc bo ja powiem szczerze, że nie zauważyłam zmian śluzu u siebie w trakcie cyklu :(
anula_83 ja biorę te kapsułki wiesiołka "OEPAROL",dziennie jedną kapsułkę.U mnie nie zauważyłam różnicy jak dotychczas w śluzie. Obecnie wogóle go nie mam.Bierze się go tylko w fazie niskich temperatur,bo w wysokich temperaturach może spowodować poronienie.
Na ulotce pisze, dawkowanie.Powiem,bo wiem po sobie.Psychika w dużej mierze na zajście w ciażę.Slyszałam to od wielu kobiet.Wszystko jest pisane tam u góry.Pozdro i na luz
oj ja cie pociesz no moze nie mam szansy przytulenia ale wiesz jak jest uszka do gówy bedzie dobrze wiem ze czas sie dłuży i juz byśmy wszytskie chciały Maleństwa ale nic nie dzieje się bez przyczyny a propo psychiki to mnie tez powiedział nawet lekarz ze to tak na zawołanie nie ma i musze wrzucic na luz to czasem bywa bardzo cieżkie ale nie wolno nam sie poddawac wiec myslimy pozytywnie Kobitki zrozumiano a się napisałam
ja w tym cyklu chce "co ma być to bedzie".Chce wrzucic na luz.Ale musze sie czyms zajac.Myslalam o kursie manicure, ale niewiem czy zajmowanie sie tymi lakierami i chemiami nie zaszkodzi?M sumie to nie wiele tej chemi, ale...?
agniesiaF...niestety moja bratowa zaszła w ciążę dopiero po 5 latach od poronienia, ale po 3 lub 4 miesiącach brania Clostilbegytu...więc nadzieja jest że się uda....ale jeśli chcesz się czegoś więcej dowiedzieć o tym leku i jak on działa to zapraszam na forum zaraz ci wkleję adres:))
-- Natalka urodzona 05.03.2009 Kocham ją ponad wszystko:))
Dzien Dobry Kochane!! Ja juz spac nie moge, zmierzylam tempke i jest 37,1 !! :-))) wiec szybko wlaczylam kompa zeby dopisac do wykresiuku,hihi:))) adaja78 nie smuc sie, mnie dzisiaj tez ktos usunął- moze to jakas awaria systemowa;-)
witam wszystkie staraczki a ja zaczelam dzien z @ i nowym cyklem mam nadzieje ze ten bedzie owocny jak moj M wroci jeszcze tylko 2 tygodnie pozdrowionka i milego dzionka
mnie tez ciagle usuwa dodaje hehe, sama sie zaraz pododaje wszystkim :) wlasnie skonczyl mi sie wykres, skonczyl mi sie cykl ........a co ciekawe NOWY SIE NIE ZACZAL :) ale poniewaz mam ciezkie zycie z zastrzykami i lekami, daje mu szanse sie spoznic kilka dni, bo ostatnio sie kilka owczesnil...a to przez te podroze ciagle i teraz mialam 15 marca do polszy leciec ale mysle zeby zrezygnowac...nie mam sily
czesc :) slonca to ja tu mam az nadto :):) w kuchni nie mozna przy oknie stanac, bo przypala jak przez lupe. a ja sie czuje jak stara babunia, wygrzewam sie na slonku, do pracy nie chodze, bo ledwie wogole chodze :):) kustykam i boli mnie dupcia i chce mi sie siku A LAZIENKA JEST ZAJETAAAAAA! ja chce swoj doooom aaaaaaaaaaa!
agatabila podsyłam Ci trochę cierpliwości i wytrwałości - bo łazienki nie mam do wysłania ;) moja wolna i pranie na mnie czeka, wiec znikam na razie (pól roku po ślubie a my nadal nie kupiliśmy pralki:( ). Miłego dnia wszystkim:)
my teraz mieszkamy w 5 osób i nie mamy takiego problemu na szczęście... no, może czasem... a teraz już lecę na kłucie... będą mi krew zabierać, a ja tak igieł nie lubię
natka 24 nie martw sie do świąt nie tak daleko tekze szybko zleci? ja to bym chciała zeby moj M wyjechał troche bym miala czasu na własne przyjemności a tu tylko domem sie trzeba zajmowac i ja tez sama chodze do gin. i tobie tesciki tez sama