ja nie dostalam wiadomosci od Damazego...ale za to 3mam kciuki za taga77 zeby byla fasolinka takz z odskoku tabletkowego;) poza tym mamy juz 3ciaze na 28dniach: madziaK, basiek_76 oraz blue no to prosze ktora nastepna? a swoja dorga az mi wstyd ze taka przeodujaca jestem ale 2004 rok licze do tego a to byly same spontany a nie staranka z testami i tempkami...ah notes glowa do gory beda II krechy zobaczyszi jeszcze tutaj bedziesz sie nam chwalic nimi
Ja też niestety nic nie dostałam od Damazego Jej, już 3 się udało. Dziewczyny dmuchajcie zarazkami na prawo i lewo, może uda nam się podłapać i wkrótce cała nasza grupka będzie kichała na inne dziewczęta
To przekażę informację bo to do was dziewczyny pochwała za stworzenie listy :) Mała moja w tym zasługa, tylko się dopisałam :) Szef ma w planie wyeksponować ją , tylko pytanie: Gdzie ?
Witam Dziewczyny! U mnie dopiero pierwszy miesiąc starań po odstawieniu Cilestu. Tak jak lekarz zalecił, od razu zabraliśmy się do dzieła :) Wpisałam termin @ 18.08.2006, ale jak to podobno po proszkach bywa, może być różnie. Powodzenia dla Wszystkich starających sięMarta
Hej dziewczyny, ale nam sie fajnie lista powieksza aż miło patrzec jak rośnie w oczach oby w przyszłym miesiącu @ nie przyszła. Zyczę tego Wam wszystkim i sobie
Dziewczyny!! Pewnie pomysllicie ze ze mnie wariatka i macie rację! Siedze sama w domu ,@ nie ma wiec kombinuje.Fakt faktem test ciążowy zrobiłam w pon ..negatywny ..no ale moze było za wczesnie. Robie dzis owulacyjny i co 2 grube krechy!!!Właże na starania.pl czytam i to moze oznaczac ze jestem w ciąży!!! ALBO ( co pewnie bardziej prawdopodobne) mam tak popieprzone hormony ze LH mam wysokie przed @.Jutro ide po ciążowy..i do jutra zwariuje!!!
kasik26 ja oczywiście trzymam kciuki za pozytyw na teście ciążowym u Ciebie, a napisałam Ci tylko jak było ze mną, oczywiście nie po to aby Cię zdołować jeśli tak się stało to przepraszam
masz racje tylko spokoj w bieglym m-cu tez sie tak nakreciłam i niestety nie wyszlo ale działamy z mężem dalej tak dlugo aż sie w koncu uda, przeciez w koncu musi sie nam wszystkim udac
Kasik26, postaraj się odprężyć i zajmij czymś, bo jak tak dalej pójdzie to oszalejesz dziś, a przecież lepiej zostawić siły na jutrzejsze szaleństwo ze szczęścia
oooo Vallus ty tez juz z nami, supcio :) fajnie ze tabelka zadzialala no i mam nadzieje ze w koncu i ta dla mamus za jakis czas sie zapelni i to jeszcze bardziej niz ta :)
Inez - znaki zapytania po iksie oznaczaja - cholera ile to juz czasu??? tyle ze nawet nie pamietam... krotkie wyjasnienie - staramy sie od 3 lat z przerwami kilkumiesiecznymi na leczenie... jak do przyszelgo maja sie nie uda znowu ide na badania i dokladne wyniki swoje i meza... na razie jeszcze nie panikuje