Tabela dla przyszłych mam super . Mam tylko pytanie , czy nicki podawane w tabeli są nickami na 28 dni czy na forum , chciałabym pooglądać sobie wykresiki tych co zbliżają się do @ a wcale przeciez nie muszą ją mieć . Ta tabela też super , ponieważ wiemy dzięki niej kiedy zbliża sie @ u konkretnej dziewczyny i możemy kibicować , żeby nie przyszła , no bo po co , a zamiast niej pojawiły sie II grubaśne krechy .
moj nick na forum i na 28 jest identyczny jakby co :) mam problem z ustawieniem obrazka, skad bierzecie wasze? moj motylek sie caly nie zmiescil a taki byl fliczny
dziewczyny takie male pytanko - czy dopiero po roku nieowocnych staran udajecie sie na szczegolowe badania czy wczesniej robicie cos na swoja reke??? ja mialam badane hormony ponad 2 lata temu i wtedy szalaly a pozniej kontrolne a ze sie unormowalo to teraz nie powtarzalam jzu oojjjj dawno dawno
teoretycznie badania powinno się robić po 12 miesiącach nieowocnych starań, ale ja chyba bym nie wytrzymała tak długo i zrobiłabym sobie chociaż część badań wcześniej
AniaM teraz bedzie nasz 7 cykl i jesli sie nie uda to we wrzesniu idziemy do lekarza. Chcemy zaczać robic badania; w ubiegłym roku poronilam i wowczas lekarz powiedzial ze mamy odczekac 4 m-ce i zaczac sie starac. niestety narazie starania sa bezowocne i dlatego chcemy robic badania
Dziewczyny mam dla was fajna stronkę na której mozna zaplanowac lub sprawdzic na siostrach, sobie, koleżankach, mammach PLEC DZIECKA !!!! http://www.jolmys.webpark.pl/
Ja jeszcze nigdy nie robiłam badań. Jeśli nam się nie uda teraz w sierpniu to we wrześniu przejdę pierwsze (razem z mężem). We wrześniu będzie rok jak się staramy. Lekarz zalecił dopiero po roku A mi w sumie cierpliwości nie brakuje tylko kurcze latka lecą
oczekujaca - na mnie sie to sprawdzilo na kuzynkach tez ale na kolezankach wszystko lipa. no ale iorac pod uwage statystyki to 92% skutecznosci to juz duzo :D
notes - my od pazdziernika ponownie totalnie sie nie zabezpieczamy z czego od kwietnia sprawdzam temp sluz i ogolnie monitoruje organizm, jajeczkowanie po terapii hormonalnej odczuwam bardzo wiec mniej wiecej wiemy kiedy dzialac a tu dalej nic... mysle ze to cos psycha blokuje niestety...
No u mojej siostry wedlug tego mial byc syn byla corka ,ja tez powinnam byc chlopakiem. ale teraz u koleznaki sie sprawdzi. Co do badan ja bede teraz robila dopiero po roku.Jednak u mnie to i tak nie bardzo lekarz cghcial bo ja mam dziecko.
Zuza, jeśli spodobał Ci się jakiś obrazeczek i jest wystarczająco mały to podeślij mi go na inez1704@o2.pl a ja Ci podam linka przez jeden z moich serwerów Wkleisz go w profilu i po kłopocie
hej witam wszystkie. Oczekująca - mam propozycje , zamiastopcji kopiowania całej listy i dopisywania swoich danych , może niech będzie taka lista na poczatku , którą Ty będziesz zmieniała a nowe dziewczyny tylko na forum podadzą swoje dane . Zajmie to mniej miejsca na forum i bedzie porządek . Pozostanie jedna lista , ciagle aktualizowana , a pozostałe może nam Damazy usunie , żeby nie robić zamieszania. To tylko moja skromna propozycja , co Ty na to?
ok zgadzam się czyli jedna na pierwszej stronie....która bede uzupełniac a pozostałe niech Damazy wyrzuci...mona lub magdalenakakol możecie poprosic o to Damazego ???
Tabela mogłaby być w prawdziwej tabeli. Oczekująca, może wstukasz trochę html i zrobisz obramowanie? Kropki utrudniają odczytanie. Może zamiast X i ? wpisywać przybliżoną liczbę cykli starań? AniaM, jak odczuwasz jajeczkowanie po odstawieniu hormonów? Czujesz coś wewnątrz, czy masz po prostu normalny cykl?