Rozmawiałam dziś na czacie z lekarzem i podał mi moj wynik progetsreonu - 4,5 Nie wiem jaka jest norma, ale wydaje mi się jakis niski :/ to był 23 dc...
Asiula daje mu Salfazin,wczesniej brał androvit.nie wiem jakie beda po tym rezultaty,wziełam dzis skierowanie dla mojego M na badanko.gin jak uslyszal o tym skierowaniu to zapytał czy znow chce meza stresowac jeszcze wczoraj mialam jakies zle mysli a dzis czuje ze bedzie dobrzeamoze znacie jakies specyfiki na poprawe chłopaków???
Loren powodzenia Karoolka a jaka jednostka? ng czy nmol? U Ciebie na tym wykresie widać, że progesteron z jakiegoś powodu później wzrósł. Jeśli nie było pomyłki lekarza przy monitoringu (nie wiem, czy w ogóle da się w tej kwestii pomylić), to z jakiegoś powodu progest. wzrósł późno. Pewnie lekarz będzie wiedział. Ważna jest jednostka, bo: - poniżej 3 ng, a ok. 9 nmol może wskazywać na brak owu - poniżej 10 ng a ok. 30 nmol niedomoga lutealna (ja mam i jestem skazana na luteinę lub duphaston przy staraniach i w ciąży)
Spotkałam się ze stwierdzeniem 1 lekarza, że nawet powyżej 15 ng(45nmol) powinien być
ja tak robiłam bo przeczytałam, że jeśli jest powyżej 25 to na 98% żywa ciąża wewnątrzmaciczna co mnie uspokoiło :) No i jak by był za mały w ciąży to trzeba zrobić, żeby móc go podreperować :D
Nie wiem w jakich jednostkach, bo jeszcze nie widziałam wyniku. Jakiś Lekarz łaskawie na czacie powiedział mi tylko, że wynik to 4,5 ;/ jutro odbiorę w placowce to napiszę. Wiedziałam, że jednak nie do końca wszystko jest ok. Zawsze jakieś problemy mam... Z wszystkim. Dzisiaj wygralam walentynkową kolacje w sushi club, zarezerwowałam ucieszona stolik a mój B. Powiedział, że ma tego dnia szkolenie i nie wie, czy do 21 sie skonczy :(((( ale co zrobić, taka praca...
Czy któraś z Dziewczyn, które stosowały CLO w cyklu po odstawieniu miała w fl okropne bóle podbrzusza i jajników? tak mnie siekło, że zastanawiam się nad szpitalem, wziełam nospe forte, ale nic nie dało, do tego plecy zaczęły mnie boleć i już nie wiem jak mam się usadowić, żeby tak nie rwało :( z rana mnie już podbrzusze bolało i myślałam, że idzie @, zresztą nadal tak twierdzę, ale nie pamiętam kiedy tak bardzo mnie bolało :(
Dołączam do was ponowie właśnie dostałam pierwszej miesiączki po poronieniu. Teraz jeszcze nie możemy rozpocząć staranek-mam poczekać 4 miesiące-w tym czasie porobię podstawowe badania. Chce jednak wejśc w atmosferę starań, wrócić do gry
Dziewczynki melduję się. Nie nadrobię całości .... Dla tych którzy mają upragnione 2 kreseczki, tych którzy wkrótce je zobaczą, i tych które po prostu tutaj są - trzymam kciuki
mam tylozgiecie ,w pierwszej ciazy brzuch bylo widac troche w 6 miesiacu, z druga ciaza tez ok 5,6 a teraz mam brzuch wiekszy ponoc dlatego ,ze to trzecia ciaza i organizm juz lajtowo oznaki przyjmuje
Treść doklejona: 12.02.13 15:25 waga zreszta tez swoje robi -wazylam jeszcze miesiac temu 45 kg,teraz musze sie zwazyc bo nie wiem nawet ale napewno schudly mi rece i nogi
Lijcia, mikroskop owulacyjny, to takie malutkie urządzenie, które dzięki ślinie pokazuje Ci, czy masz dni płodne, lub owulacje. Koszt ok70-90zł. zastanawiam się czy warto inwestować.
też się zastanawiałam niedawno nad tym i już prawie kupowałam, ale coś wtedy innego zajęło mi głowę i tak temat umarł na razie, podobno zasada działania jak testy owu tylko jest wielorazowego użytku, no i może się przydać też przy odkładaniu ciąży
koncze z publicznym forum dziewczyny a wiec ,zycze wszystkim z calego serducha powodzenia i zielonego plusiczka na koncu wykresu dla kazdej z Was tzymajcie sie cieplutko (wykres w dalszym ciagu bede jeszcze utrzymywac chociazby dla samej siebie ) buziaki
Nie moge strawic poprostu niektorych kobiet z przyszlych mamus ,sa mega niemile i wiecznie krytykuja a nie oszukujmy sie -to watek dla starajacych wiec nie moge Wam gderac jaki to ja mam brzuch albo jak fajnie dzidzia kobie -wiem,ze to przykre bo sama bylam po Waszej stronie,rozumiem dlatego tez zniam publicznie ale obiecuje ttzymac kciuki i dogladac plusikow no i wciaz bede prowadzla wykresik swoj -powiedzmy,ze wstrzymuje sie od publicznego pisania
Treść doklejona: 12.02.13 17:10 samo to jak bylo z Mal ?? Dziewczyna tylko propozycje watku dala a te ja tak zjechaly ze sie z krwotokiem w szpitalu znalazla i o malo c dziecka nie stracila ale przeciez o tym juz [wymoderowano] nie wspomna bo po co przeciez one sa cacy a to ja niby lubie zamieszanie
Neruś nie denerwuj się,są ludzie i taborety pamiętaj o tym wiecie co wam powiem dalej boli mnie to podbrzusze,miałam straszną zachciankę frytki i zjadłam cały talerza do południa mało nie zwymiotowałam tak mi było nie dobrze,dopiero zielona herbata mi pomogła