ja nie mam na kogo; M przyjeżdż a w sobotę rano; dla kfiatuszka to będzie magiczny dzień bo to jej urodzinki a mój niedzielny nie wypalił niestety; mam jednak nadzieję, że ten kolejny rok życia zacznę od tygodnia w którym pocznie się fasolka już najwyższy czas, żeby długo-starającym się w końcu się udało!
Cześć dziewczyny, mam pytanko - czy test ciążowy z surowicy wykonuje się rano naczczo czy pora jest obojętna? Pozdrawiam serdecznie i życzę Wam szybkiego zafasolkowania :)
no i znowu sie spóźniłam na wieczorne gadanine. bo ja taki bardziej nocny marek jestem . pocieszam się ze jutro piątek i wszystkie będziecie dłużej siedzieć.
no to smacznego a ja dziś przespałam znowu pół dnia, ciągle chodzę jakaś nieprzytomna, nie umiałam już nawet w pracy wytrzymać, a przecież do @ jeszcze mam trochę czasu
kfiatuszku ale ja dopiero mam 2 lub 3 dzień po owu ;) i właśnie tak mam w tej fazie często, no może nie tak wcześnie, zazwyczaj bardziej przed @ mnie ta senność dopada
uuuuuuuuu , szkoda , myslałam że Wy też widzicie , no cóż . kfiatuszku a Ty spać , bo jutro waźny dzień . papa , miłych snów , niech Ci sie przysni słodka dzidzia.
dzien doberek, kfiatuszku jak już zrobisz teścik dawaj zaraz znac, jużnie mozna sie doczekac, ja sądze ze z tego cyklu tez nici, ale co tam jak nie ten to może nastepny, miło posłuchac jak sie komuś udaje bo to daje nadzieję ze nam sie tez uda
Witam porankowo. Niestety ja dzis dostalam @ i przez to moj cykl trwal 18 dni.Co oznacza,ze znow mi cos nawala. I chyba zrezygnuje na jakis czas z pomiarow bo i tak beda czekac mnie znow badania i leczenie.Juz nie mam sily na walke
dobra skoro wszyscy jeszcze spią, albo i nie, tojasobie wrzuce tv, mona daj zna co u lekarza,co ci tampowiedzial,normalnie dzisiaj marniesieczuję, przez te moje piersi wogóle sie nie wyspałam, papapa, do uslyszonka
Paula niestety jest to silne krwawienie totalnie normalna@ niczym nie rozniaca sie od innych@,wiec napewnoe to nie jest krwawienie srodcykliczne.A tak wogule po ostatnim poronieniu mialam cykle 14dniowe. i identycznie wygladaly wykresy jak ten obecny. Nie sadze abym poronila tylko pewnie znow mam jakies zawiklania z hormonami. I one burza znow mi caly cykl.
PaulaC ja sie leczylam na hiperprolaktynemie i juz bylo calkiem niezle cykle mialam juz okolo 26dni wyniki powtorkowe tez wskazywaly na poprawe. Wiec co sie teraz stalo to nie wiem. I chyba dzis pojde do innego gina albo poczekam na mojego,ktory bedzie dopiero we wtorek.
Jasne ze dam znac. Paula a wyobrazasz sobie ze po poronieniu mialam 14dniowe cykle. I wtedy hormony mi sie poprzestawialy wiec pewnie teraz jest cos podobnego.
Pszczolko mam nadzieję, że szybko się u Ciebie ustabilizują cykle i będą mieć "normalną" długość. Dużo czasu mineło od poronienia? Przepraszam za to pytanie. Jeśli nie chcesz odpowiadać nie odpowiadaj.
magdalenkol pierwszy dzien cyklu to @ ktora trwala u mnie 6dni.Wiec odpoczynku od @ mialam zaledwie 8dni i juz znow mialam@. Dodam,ze bardzo bolesna. Tylko,ze to juz mi sie w miare ustabilizowalo ale ten cykl ma18dni i dzis dostalam@. Wiec boje sie,ze znow mi sie cos namieszalo.
PaulaC poronilam na poczatku czerwca.Czyli od poronieniaminely zaledwie niecale 4 miesiace. Ale odczekalam trzy cykle.By znow sie starac. Dwa pierwsze byly jeszcze w czerwcu to one mialy po 14dni nastepny byl juz w lipcu mial 24 dni juz z bromkiem. Wiec niby powinno sie juz ustabilizowac a tu kiszka. Moze nie mam co panikowac moze poprostu moj organizm potrzebuje wiecej czasu na odzyskanie rownowagi
Pszczoklo pewnie musisz jeszcze troszke opoczekac i moze zrobic jakies hormonki zeby bylo wiadomo co jest nie tak. Tzrymam kciuki zeby w koncu Ci sie wszytsko ustabilizowalo.
magdalenkol no niby mialam robione miesiac temu ale tylko prolaktyne ale jeszcze raz pojde i zrobie caly pakiet. A za kciuki serdecznie dziekuje-przydadza sie Tylko kurcze nie chce mi sie juz chodzic po lekarzach i badaniach. chcialabym odpoczac od tego wszystkiego. Przynajmniej raz w miesiacu jestem na badaniach i u lekarza.
Paula nie wiem jak to sie stalo ze dopiro teraz . mam juz jedna Paule i chyba to mnie zmylilo. Pszczolko zycze Ci wytrwalosci .Wierze Ci ze juz Ci sie nie chce chodzic ale pomysl ze robisz to dla swojego dobra i przyszlego maluszka.