teraz spokojnie poczekm do czasu spodziewanej @ a może dłuzej jak sie nie pojawi to powtórzę, ale sądzę że raczej teraz czekam na nastepny cykl i do boju
oj Hoguś , podziwiam Cię za samozaparcie, ja wtej chwili straciłam wiare we własne szczęście , ale chyba wolę się łudzic nadal niż zrobić bete. Taka głupia jestem. Hoguś - przytulam Cię mocno do siebie.
mona chyba że jeszcze nie doszło do implantacji wtedy wynik moze nie wyjść, w tym co podesłałaś pisze ze nawet do 12 dni po owu może sie implantować, wiec zobaczymy, ale juz moge na spokojnie podchodzic do kolejnych dni
Przykładowe zmiany w poziomie beta-HCG : Kolejne tygodnie licząc od ostatniej miesiączki - Poziom beta-HCG ( mIU/ml ) 3 5 - 50 4 3 - 426 5 19 - 7.340 6 1.080 - 56.500 7-8 7.650 - 229.000 9-12 25.700 - 288.000 13-16 13.300 - 254.000 17-24 4.060 - 165.400 25-40 3.640 - 117.000
to juz wiesz Kingap dlaczego słaba kreska była. Różnice są ogromne to jest to samo co ty podałaś mona ale w tygodniach a ja jeszcze jak jestem to nie mam 3 tygodni, tak mi sie wydaje
"Jeśli dochodzi do implantacji ( „zagnieżdżenia” ) zapłodnionej komórki jajowej, a odbywa się to między 6 a 8 dniem po owulacji, to 48 godzin później we krwi pojawia się wykrywalne stężenie HCG (> 1 mIU/ml). "ale ja mamtroszk iwększe, on aprzynajmniej na luziku poczekam
nie mona teraz toj jużw paranoje wpadam mam poniżejistaramsie z nowym cykem od nowa, normalnie ażdo skutku teraz kupie sobie jeszce pski owu, i cotam kiedysw końcu musiwyjs teraz trzymam kciukasy a ciebie
powiedzmy mona jak FF pisał ze 19 to dzień owu a ja miałam staranka 2 dni przed i dwa dni po? to co najmniej 10 dni to dopiero 29, ale, to tylko marzenia
no to fakt , ale co z tego jak tempki kurcze stanęły w miejscu zamiast zacząć sie piać , Hoga jak do poniedziałku nie spadna , to zacznę mieć nadzieję , póki co to 3 dni niepewności przede mna .
mona zobacz dobre strony bynajmniej moich obserwacji, poprzeni cykl prawie himalaje a ten juz spokojniejszy, z nastepnym bedzie lepiej, już w tym zauważyłam śluzik wiec juz jakis postep, kupie sobie testy i moze jeszcze dokładniej sobie pomoge, mam tyłozgięcie macicy wiec moze trudniej zajść ale dam sobie rade, nowy cykl nowe możliwości